- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.416
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.341
Tamam aşkım sen yönlendirirsin biziDaha sonra da 0 gluteni denerizo da hem cildi hem bağırsakları düzenliyor ve düzeltiyor
İşte ne ev işi vardı cam mı süpürük mü ?ev işi yani çocuklarla hepsini bir anda yapamıyorum
Ay kilo aldırmıyor ki ben bunu diyet yemeklerinde görmüstümŞimdi gördüm bunu
Pilav hakkında yorum yapmak istemiyorumbari bulgur yap az yeeee
Hocam ceza verin buna hdjdhdh 18 km koşsun bu hdhshsŞimdi gördüm bunu
Pilav hakkında yorum yapmak istemiyorumbari bulgur yap az yeeee
Çamaşırlar vardi makinede onlari astım etrafi topladım temizledim mutfagi falan işte hepsini detayla anlatayımmı?İşte ne ev işi vardı cam mı süpürük mü ?
Yok aşkım 18 az olur istersen 40 da falaka atalımHocam ceza verin buna hdjdhdh 18 km koşsun bu hdhshs
Anlat ndndnÇamaşırlar vardi makinede onlari astım etrafi topladım temizledim mutfagi falan işte hepsini detayla anlatayımmı?
abart abartHocam ceza verin buna hdjdhdh 18 km koşsun bu hdhshs
Yok aşkım 18 az olur istersen 40 da falaka atalımhaşlanmış pilav yiyeceksen olur Infinite Soul sonuçta uzak doğulular yağsız tuzsuz pilavı kahvaltıda bile yiyolar ve 3 kilolar
Şeker yok şeker
Aşkım senin olduğun her yer zaten şenleniyorKız benim olduğum bişey ne kadar aşırı ciddilleşebilir ki jfjdjd sıkılırım ben zaten kurdeşen dökerim illa bi salçalanıcak orası hdhdhd
Meyve de mi yok onda ?Aşkım senin olduğun her yer zaten şenleniyorBeslenmenin cilt veya saç gibi diğer bakımlarımıza katkı yapması da çok hoş değil mi 21 gün sıfır şekere başlıcam ben bugün
Hizmetçimi tutuyorsunAnlat ndndnben yapmıyorum ya oh dünya varmış diyorum
Kız ben sizin pilav için adam öldürürümZaten ben kücük porsiyonlarla yiyorum tencereyle önüme koyacak halim yok yav hep aynı bıkıyor insan ama
Aşkım googledan bi bak heveslenirsin iyiceAşkım senin olduğun her yer zaten şenleniyorBeslenmenin cilt veya saç gibi diğer bakımlarımıza katkı yapması da çok hoş değil mi 21 gün sıfır şekere başlıcam ben bugün
Evet aşkım fruktoz da yok 0 diyorum yaMeyve de mi yok onda ?
Yok tutmuyorum da şuvan yapmıyorum hdjdhhxHizmetçimi tutuyorsun
hocam bunun cezasını 10bin yapak
Size ve kilo verirken açlık hissini bastıramayan herkese bir öneri.inşallah bakalımm bunlar hep ekmek yemedigim için
Ben sağda ineyim o zamanndndndAşkım googledan bi bak heveslenirsin iyice
Evet aşkım fruktoz da yok 0 diyorum ya
Ben zaten bizim pilavdan yapmıyorum ki onu yaparsam tabi kilo alırım bu arada çokta güzel yaparımKız ben sizin pilav için adam öldürürüm