- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.738
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.321
Kuzum tamamen bırakmak zorunda değilsin karbonhidratı yaa esmer ekmek yersin yaniinşallah bakalımm bunlar hep ekmek yemedigim için
Oh gel keyfim gelTmm film bitsin
Taam taam inandik taam
Ekmeksizlik kafama vurduKuzum tamamen bırakmak zorunda değilsin karbonhidratı yaa esmer ekmek yersin yani
Sonrasında yiyeceksen bence tamamen 0 a indirme karbonhidratı. O zaman depolar vücudun benceEkmeksizlik kafama vurduruyama giricek
kiloyu vereyim sonra esmer ekmekle devam ederim
Kız şu saat olmuş daha yeni çay içiyorum valla çayım bitmeden kılım oynamazOh gel keyfim gel
Tamam canım haklısın birazcık yerim sabahlarıSonrasında yiyeceksen bence tamamen 0 a indirme karbonhidratı. O zaman depolar vücudun bence
Ben işlerimin yarısını bitirdim bir kısmı kaldı.Kız şu saat olmuş daha yeni çay içiyorum valla çayım bitmeden kılım oynamaz
Pilav mıBen işlerimin yarısını bitirdim bir kısmı kaldı.
Akşama tavukla pilav yapicam kendime yagsız falansız işte
Ben de böyle okumuştum. Yoksun bırakınca depolamaya geçiyormuş vücut gördüğü an. Gerçek bir diyet koçusunSonrasında yiyeceksen bence tamamen 0 a indirme karbonhidratı. O zaman depolar vücudun bence
Ne işlerin vardı ?Ben işlerimin yarısını bitirdim bir kısmı kaldı.
Akşama tavukla pilav yapicam kendime yagsız falansız işte
Öyle aşkım çünkü sen bir şeyi tamamen kesince ve sonra tekrar yiyince vücut diyor bu neyyy yaaa ben bunu kendime saklayımBen de böyle okumuştum. Yoksun bırakınca depolamaya geçiyormuş vücut gördüğü an. Gerçek bir diyet koçusun
Bence kaçamaklara bu yüzden izin veriliyor. Yapalım diye demiyorummmm, yanlış anlaşılmasınnÖyle aşkım çünkü sen bir şeyi tamamen kesince ve sonra tekrar yiyince vücut diyor bu neyyy yaaa ben bunu kendime saklayımo yüzden zaten bir daha yiyeceğin şeyi 0 a uzuun bir süre indirmeyi doğru bulmuyorum ben
Şöyle şeyler denenebilir 0 şeker 21 gün gibi o ciltte bile fark yaratıyormuşBence kaçamaklara bu yüzden izin veriliyor. Yapalım diye demiyorummmm, yanlış anlaşılmasınn
Denerim ben bunuŞöyle şeyler denenebilir 0 şeker 21 gün gibi o ciltte bile fark yaratıyormuş
Diyetik oluyor o tavuk gögsü ve pilavi kaynatıp yiyorsunPilav mıCanan hocam arkadaş pilav yiyirem diyir konuyu size havale ediyorum nxnxnnx
Daha sonra da 0 gluteni denerizDenerim ben bunuBu topiğin sadece kilo vermek üzerinden gitmemesi de ayrı bir hoşuma gidiyor
ev işi yani çocuklarla hepsini bir anda yapamıyorumNe işlerin vardı ?
Şimdi gördüm bunuPilav mıCanan hocam arkadaş pilav yiyirem diyir konuyu size havale ediyorum nxnxnnx
Pilav hakkında yorum yapmak istemiyorumDiyetik oluyor o tavuk gögsü ve pilavi kaynatıp yiyorsun
Kız benim olduğum bişey ne kadar aşırı ciddilleşebilir ki jfjdjd sıkılırım ben zaten kurdeşen dökerim illa bi salçalanıcak orası hdhdhdDenerim ben bunuBu topiğin sadece kilo vermek üzerinden gitmemesi de ayrı bir hoşuma gidiyor