- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.563
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.301
Dürbünle mi baktın Canan’ım ? JsjjsdjGörüyorum ki yumurtadan yağdan kaçılmamışafiyet olsun aşkııım
zaten bacaklarım agriyor bebekle haraket halindq olmaktan leslie zor yaptim dun ben yorucu olduLesliemi yaptım yarım yamalakşimdi yemeğe
Yağsız olsa yumurta öyle bronz bronz parlamazDürbünle mi baktın Canan’ım ? Jsjjsdj
Sorma ama ben 24 saatte çok aşırı zayıfladığım için çok geldi la Bitiremiyorum5 dk sürmedi bitmesi
Onlar maydanoz degil yalniz kisnis sanirimMaydanozlar görsel amaçlıdır nefret ederim nfndndn
ekmek olsaydi hemen bitirirdin amaSorma ama ben 24 saatte çok aşırı zayıfladığım için çok geldi la Bitiremiyorum
Gören der ki Paris L’école Gourmé yi bitirdi öyle bir yemek gastronomi kültürüne hakim ndnxnxnYağsız olsa yumurta öyle bronz bronz parlamazkenarlarının yanığı da öyle olmaz
Yok kız maydanoz burda kıvırcık maydanoz var jdjdjd normal de varOnlar maydanoz degil yalniz kisnis sanirim
Burda yok kivircik maydanoz, kivircik olanlar direkt kisnisYok kız maydanoz burda kıvırcık maydanoz var jdjdjd normal de var
Burda yok kivircik maydanoz, kivircik olanlar direkt kisnis
Bi kaç güne geçer aşkım vücut böyle hayata lanet olsun deyip alışır merak etmeÖff bu hiç doymama hissi de geçmiyor
Hiç bende rahatsızlık vermiyor o meselaÖff bu hiç doymama hissi de geçmiyor
inşallah bakalımm bunlar hep ekmek yemedigim içinBi kaç güne geçer aşkım vücut böyle hayata lanet olsun deyip alışır merak etme
O 7bini görücezzzHiç bende rahatsızlık vermiyor o meselahareket etmiyorum ya kalori yakmıyo vücut jdjdj acıkmıyor
Tmm film bitsinO 7bini görücezzz