- 15 Şubat 2013
- 24.376
- 91.791
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.061
Ay şekersiz içiyorsun Mune nası içiyorsun zehir kezzap gibiSade şekersiz filtre kahve olur muşu an içiyorum gerçi geçmiş olsun, ben de yapıp sonra soranlardanım
Taa milatdan önceSene kaç?
EvedBalli sut icsem kilo alirmiyim?
Valla alıştım accessdenied, tatlı deyince yamyama dönüyorum ama içecekleri şekersiz içebiliyorum.Ay şekersiz içiyorsun Mune nası içiyorsun zehir kezzap gibi
Aaa evet kız sonuncuya ceza verelim ama Woman da kı rahatlğı gördükten sonra bilemedim ndnxnx yapmaz o ceza meza ( tamam ben de dondurma yedim ama ben en azından pişmanım )Yeşilçayımı içiyorum genşler, hadi bakalım haftaya en az eksiye ne cezası vericez
Ben hiç öyle şeyler içmediğim için uzman gibi konuşmayım hanhi bilgimle koç oldum onu da bilmiyorumkahvalti niyetine içe bilirmiyim diye soracaktim aslinda intikam peşinde ya hemen geldi üzerime hayin kadın
Kız Canan Karatay gibisin ensemizde hangi bilgi dîme bana hshsjBen hiç öyle şeyler içmediğim için uzman gibi konuşmayım hanhi bilgimle koç oldum onu da bilmiyorumamaaaa motive için burdayım
Bende yapıyorum ben oğlumun listeyi yapıyorum baya inceledim. Vakit bukdukca yazarim.Gel beraber olsuniyice alemci kebapçı tayfasına benzedim vgucu
Artik ilk denemeleri bizimle yapıyorsun.Ben hiç öyle şeyler içmediğim için uzman gibi konuşmayım hanhi bilgimle koç oldum onu da bilmiyorumamaaaa motive için burdayım
Hergün mü yapılıyo oAşkım doğru söylüyor 4k çok azgünlük min 8k. Hatta 10 yaparsan şahane olur.
10k adımNe ceza vericez sonuncuya
Ay bir de ceza mı var, ceza vermeye alışıkım da ceza almaya alışık değilim
Bence ceza işin unutalim bir bakmışız Mune abla sonuncu olmuş sonra sinirlenip hepimizi banlar hiç gerek yokNe ceza vericez sonuncuya
Oha yalana bak senden geldi
Kahveye şeker atan kaldı mı ayol?Ay şekersiz içiyorsun Mune nası içiyorsun zehir kezzap gibi
accessdenied ben buraya taşınalı 12 yıl bitti, annem bir kere geldi bir daha gelemedi çünkü evde asansör yok, üstelik uçakla gelemiyordu korkuyordu, otobüsle yolculuk da 10 saat sürüyor molalarda otobüsten inemiyor, inse binemiyor mola vakti karnını doyurmasına yetmiyor, anlatınca üzücü ve acı ama onun yaşında olup hala sağ olan ve keklik gibi sekenleri görünce bir yanım kızıyor, hem kendilerine yapıyorlar hem sevdiklerini üzüyorlar.Valla o derece şişmen hatta belki daha şişmandı benim teyzemdi. Bize kalmaya gelmişti annemin eski evinde duşakabinden geçemediği için yıkanamadı 2 hafta. Berjer koltuk vardı kalçası sığmadı ucuna oturdu hep en kötüsü de hastanelik oldu, oturduğu binanın asansörü yoktu helikopter mi taşınma ekibi mi ne birileri gelip çıkartmış balkondan çıkarmışlar hastaneye kaldırmak için kimse taşıyamadı merdivenden. Her yeri yara olmuştu bilmiyorum neden
Doktorları da dinlemiyorlar Depresif, yazmıştım anneme doktor taaa 22-23 yıl önce zayıflaman lazım dedi kadın tam tersini yaptıHep bir bahane oluyor bir de ya ben onu anlamıyorum. O yüzden artık annemi zorbalıyorum ben kusura bakmasın. Hep zayıfmış son 30 yılda o da tekeri patlamış kamyon gibi gidiyor. Sağlığı için kilo vermek zorunda. Doktorları artık kilo vermeden gelme yapabilecek bir şeyimiz yok diyorlar. Sağlığı etkilemeyene bir şey demem de sağlığı etkileyecek boyuta gelen kesinlikle zayıflamak zorunda bunun lamı cimi yok.
Aşırı kilolular gençken sağlık sorunu yaşamasa bile genelde yaş ilerledikçe mutlaka kilo sorun oluyor. Çünkü bana omurga için gittiğim doktor; aldığın 1 kilo omurgana 5 kilo baskı yapar, o yüzden zayıf kalmazsan çok ağrıların olur demişti
10 k adım ne demek, çok cahilim de10k adım