- 15 Şubat 2013
- 24.376
- 91.793
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.101
Kız ceza olmazsa da sericek herkes en kötü Dodidodi yi söylersin bchxjAy taktiniz cezaya ceza olmasada olur ki ben cezayị bile yetiştiremem sonrabir anda 5 6 saatlik kayb oluyorum sonra geliyorum
Bence şöyle yapalım. 1 hafta sonunda en az kilo veren hariç herkese bir ödül yiyeceği olsun.Sonuncu Ajdardan Çikita muzu söyleyip ses kaydı atsın akışa bxbxbxb
Bencede mantikli.Bence şöyle yapalım. 1 hafta sonunda en az kilo veren hariç herkese bir ödül yiyeceği olsun.
İyi de o caydırıcı bişey değil sonuncu olmamak için uğraşması lazım insanların yoksa Burhan gibi gömdüm pastayı diye gelecek millet jcjxjxBence şöyle yapalım. 1 hafta sonunda en az kilo veren hariç herkese bir ödül yiyeceği olsun.
Ben hala kendimi tartmadim bu arada sabah mutlaka tarticam pili bitmiş diye eşim unutdu sabahta unutursa tekmeyi basıcamBu ceza işini bi düşünelimşimdi hedefine göre hesaplamamız lazım az vereni Delirtiyor
Zaten öyle extreme cezalar olmaz ama heves ettik bi kere salmayalımhem eğlenilsin hem kilolar verilsin
Napcan kırbaçlıcan mı alla alla yaİyi de o caydırıcı bişey değil sonuncu olmamak için uğraşması lazım insanların yoksa Burhan gibi gömdüm pastayı diye gelecek millet jcjxjx
Bence boşan nxbxbxbBen hala kendimi tartmadim bu arada sabah mutlaka tarticam pili bitmiş diye eşim unutdu sabahta unutursa tekmeyi basıcam
Hayır şarkı söyletcem nxjxjdhNapcan kırbaçlıcan mı alla alla ya
umarim sen söylemek zorunda kalirsin taktin illa şarki söyletecen diyeHayır şarkı söyletcem nxjxjdh
Ne obu neyakoptum
şimdi bak
Sabah kahvaltıya davetliyimKızlar güldük eğlendik ama herkes diyetine sadık kalsın sabah tabaklar atılsınnn
Kilo veremeyene ne ceza vercezaccessdenied
Ayyyy Allahım bayılazaaaamSabah kahvaltıya davetliyim
150 150 151 hxjxjd sen bana mı laf soktun delirtme beni ndndnAha şunu paylaşmaya çalışıyordum, tvitteki linke tıklayın