- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.737
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Şöyle ki 0 şeker diyeti yapacaksınız onlar olmaz ama 0 şeker yapmayacaksanız bence 1 tane falan yeseniz bir şey olmaz heraldeKuru incir de mi yemiyek o zaman. Ara öğünlere yerleştirmeyi düşünüyordum bebeklerimi
Link kopyaladım, ulaşamazsanız özel mesajdan yazın direkt size de atarım.
Siz bu pilates işlerinden anlıyorsanız bize link falan şaapsanız? Spor rutini oturtmamız lazım bizim
Bence ara öğünlerde bademdir fındıktır 2 adet kuru kayısıdır bunlar olar çünkü seneler önce diyetisyen akşamüstü 5 e yazmıştı 10 fındık 2 kuru kayısısı banaKuru incir de mi yemiyek o zaman. Ara öğünlere yerleştirmeyi düşünüyordum bebeklerimi
0 şeker diyeti yapmayacaksınız olur aşkım zatenBence ara öğünlerde bademdir fındıktır 2 adet kuru kayısıdır bunlar olar çünkü seneler önce diyetisyen akşamüstü 5 e yazmıştı 10 fındık 2 kuru kayısısı bana
Çok teşekkür ediyorum açıldı linklerLink kopyaladım, ulaşamazsanız özel mesajdan yazın direkt size de atarım.
Tamam tamam sana bu kadar baskı yeter birdaha istesende yapmazsınNapayım 15 tur koşayım mıyok koşamam zaten yarın yürürürm 7000 adım olar mı?
Yok kız yapcam tamam nxnxnTamam tamam sana bu kadar baskı yeter birdaha istesende yapmazsın
Şöyle ki 0 şeker diyeti yapacaksınız onlar olmaz ama 0 şeker yapmayacaksanız bence 1 tane falan yeseniz bir şey olmaz heralde
Öğlen gelince yemek yiyemezsem ondan yiyeyim o zaman. İçine 1-2 parçada ceviz falan koyarım.Bence ara öğünlerde bademdir fındıktır 2 adet kuru kayısıdır bunlar olar çünkü seneler önce diyetisyen akşamüstü 5 e yazmıştı 10 fındık 2 kuru kayısısı bana
Takılıyorum kız ilk günden bir şey olmazKız yediğim dondurmaya ceza olarak 7k adım koydum kendime adalet olsun mademadımsayardan atarım yarın
7k adımda cokmuş Allah'tan dondurma sevmiyorumKız yediğim dondurmaya ceza olarak 7k adım koydum kendime adalet olsun mademadımsayardan atarım yarın
Kız ben yürümem yoksa durduk yere bana ceza lazım bdbdhxTakılıyorum kız ilk günden bir şey olmaz
Di mi7k adımda cokmuş Allah'tan dondurma sevmiyorum
Bende caydırıcı oldu ama arkadaşları bilemicem7k çok mu bilen var mı? 3 k falan mı deseydim ncncnx
Pazarlık yapsan belki kabul ederlerDi mi4 deseydim keşke bxnxbx
Allahtan korksunlar be canımı mı vercem daha jdjdjdjBende caydırıcı oldu ama arkadaşları bilemicem
4 ne be insan arabaya gidip dönse 4k ederDi mi4 deseydim keşke bxnxbx
O kadar çok değil ya ben evin içinde dolanmam o kadar oluyor telefon hep üzerimde olursaDi mi4 deseydim keşke bxnxbx