- 15 Şubat 2013
- 24.376
- 91.790
- Konu Sahibi Infinite Soul
Sen arabayı Zonguldak taraflarına mı park ediyorsun4 ne be insan arabaya gidip dönse 4k eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen arabayı Zonguldak taraflarına mı park ediyorsun4 ne be insan arabaya gidip dönse 4k eder
Aniden keserlerse düşüp bayılmayalarŞöyle ki 0 şeker diyeti yapacaksınız onlar olmaz ama 0 şeker yapmayacaksanız bence 1 tane falan yeseniz bir şey olmaz heralde
Yemeseydin aşkım dondurmayıı senin apple antrenman paylaşımını ayarlıcam bi kaç gün sonra ne yapsan haberim olacakSen arabayı Zonguldak taraflarına mı park ediyorsun
Gülmek egzersizden sayiliyorsa bana bı 15 dakika daha yazabilirizSen arabayı Zonguldak taraflarına mı park ediyorsun
Nerden söyledim hep dürüstlüğümün kurbanıyım ncnxnxnYemeseydin aşkım dondurmayıı senin apple antrenman paylaşımını ayarlıcam bi kaç gün sonra ne yapsan haberim olacak
Kesmeyeler he mii o zaman tamam çok olmadan kuru meyve olur ama abartırlarsa;Aniden keserlerse düşüp bayılmayalar
Tombalak spor hocası ehehehBize bozkırcadısı spor hocası olsun
Olsun sen bizi yönlendir, bugün şu videoyu yapcaz şu kadar dakka yürüycez falan öyle şeylerTombalak spor hocası eheheh
Tamamdir, mutlaka güzel videolar atarımOlsun sen bizi yönlendir, bugün şu videoyu yapcaz şu kadar dakka yürüycez falan öyle şeyler
Ay harikasınTamamdir, mutlaka güzel videolar atarım
Olsun sen bizi yönlendir, bugün şu videoyu yapcaz şu kadar dakka yürüycez falan öyle şeyler
Ben zaten şekeri yaş ve kuru meyveden alıyorum genelde. Arada çok az da çikolata yiyorum. Çay kahvede şekersiz. Tatlıyla aram pek yok. Dondurmaya da bugünden sonra yeminliyim bayilmam inşallahAniden keserlerse düşüp bayılmayalar
Seninkinde bir şey yok bence, kalori kadar yediğin gıdanın besin değeri de çok önemli bence. Kuru meyvelerin besin değeri yüksek ve yağ yapmazlar.Ben zaten şekeri yaş ve kuru meyveden alıyorum genelde. Arada çok az da çikolata yiyorum. Çay kahvede şekersiz. Tatlıyla aram pek yok. Dondurmaya da bugünden sonra yeminliyim bayilmam inşallah
Ben bugün evime 7dk mesafe olan yere yürüdüm ve de yürüyerek geri döndüm. 4500 adım olmuş.Sen arabayı Zonguldak taraflarına mı park ediyorsun
Dayanamadı ablacım 7 buçukta mesaiye başlıyorlar 9 da agrisi başlamış 10 da çıkarmışlar iş yerinden ağrı kesici vs vermişler..Geçmiş olsun nasıl dayanmış ağrısına
Çok sagol canımAy geçmiş olsun Tencere
Çikolata yerine kuru meyve yesem tamamdır bence deSeninkinde bir şey yok bence, kalori kadar yediğin gıdanın besin değeri de çok önemli bence. Kuru meyvelerin besin değeri yüksek ve yağ yapmazlar.
Kız ben 3k 5k diyodum 13 k mı yazıyodu ordaaccessdenied sen de adımlarını çıkar göster bize bundan sonra.
Çok geçmiş olsunDayanamadı ablacım 7 buçukta mesaiye başlıyorlar 9 da agrisi başlamış 10 da çıkarmışlar iş yerinden ağrı kesici vs vermişler..
Gittikçe şiddetlenmis öğlen hastaneye getirmişler. Ben gittiğimde hala kıvranıyordu 2 serum 2 iğne yine fayda etmedi ..
Evde sıcak su torbası koyduk kiraz yedi bol bol su içti falan o esnada düşürdü sanırım tasi
Çünkü aksam 9 gibi rahatlama geldi ona bugün de kum dökmeye devam ediyormuş doktorun kontrolü ile öğrendik onu da ..ama kum dökmesi daha sancısı geçiyor diğerine göre şükür
Çok sagol canım