- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.549
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Sen de listeye girdin bana neBana ne ben yemin etmedim, sen dusun
47 olacakmış. zaten şekersiz Reyhan falan içiyormuşMüne de listede 49.5 lenasıl olcak ki 45 mi olcak
Arkadaşlar kusura bakmayın şu mesajı okuyunca bayılmışımBen de öğlen yemek yerine dondurma yedim bdbxbx
Hurma ile çay içe bilirmiyim?Oda kilo yapiyormu acep47 olacakmış. zaten şekersiz Reyhan falan içiyormuşolur yani
Kız sen bir tek dondurma yedim başka bir şey yemiyicem demedinmi?Akşam ızgara et salata yedimnxnxn ay korkuyorum bişey yazmaya
Hurma ile ilgili bilgim bugün yediğin hurmalar yarın g.tünü tırmalar seviyesindeHurma ile çay içe bilirmiyim?Oda kilo yapiyormu acep
Öğlen yemeği için dedim onuKız sen bir tek dondurma yedim başka bir şey yemiyicem demedinmi?
Eğer şekeri tamamen keseceksen yeme benceHurma ile çay içe bilirmiyim?Oda kilo yapiyormu acepDepresif Penguen ?
Ben yemedimm sen niye yiyon haksızlık!!Öğlen yemeği için dedim onudondurma yedim diye öleyim mi infinité ya jfjdjdj
Depresifin eline düşersem yolar beni bxnxnxb
Ne zaman oldun sezaryenSezaryen kesisinin üstünde bi yığılma var benim o gecmiyor bir türlü.ondan kurtulsam bile tamam ya.
Çok güzel motivasyon yöntemi, işe de yarıyor ama kendinize stres kaynağı yaratmayın. Motivasyon ve stres arasındaki çizgi çok ince. Stres=kilo yatkınlığı maalesef.Maksat ortaya çıkarsam belki utanırım da devam ederim.