- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.549
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Göruyorlar kaçış yokKonu değiştirin azıcık
Evet çok güzel motive oluyoruz burda arkadaşlarla. Gelin siz de katılın havamız değişsin yoga pilates yapalımÇok güzel motivasyon yöntemi, işe de yarıyor ama kendinize stres kaynağı yaratmayın. Motivasyon ve stres arasındaki çizgi çok ince. Stres=kilo yatkınlığı maalesef.
Güzel güzel kilo verin, leslie harika, İngilizceniz varsa yoga with Adriene harika (yoga stresi azaltıp nefes kalitesini düzenleyerek kilo vermeye çok yardımcı oluyor.), Ebru şallı da pilateste harika.
Ben de pilates ve yogayı haftada 2 güne koymayı hedefledim. 2 hedefleyip her gün yapsam ne ala, ama her günü hedeflersem 4 gun yapsam bile üzüntü hissediyorum hevesim kaçıyor.
7 sene önceNe zaman oldun sezaryen
Tamam katılıyorum. Kilom 82 hedef kilom 65 boyum 161Evet çok güzel motive oluyoruz burda arkadaşlarla. Gelin siz de katılın havamız değişsin yoga pilates yapalım
Çok da olmuş ona ayrı egzersiz mi var acaba7 sene önce
Tamam yazıyorum hemenTamam katılıyorum. Kilom 82 hedef kilom 65 boyum 161
Tamam katılıyorum. Kilom 82 hedef kilom 65 boyum 1Evet çok güzel motive oluyoruz burda arkadaşlarla. Gelin siz de katılın havamız değişsin yoga pilates yapalım
Teşekkürler ^^Tamam yazıyorum hemen
Platesi bi randımana oturtamadım ama grup sayesinde gaza gelicem inşallahÇok da olmuş ona ayrı egzersiz mi var acaba
Bize bozkırcadısı spor hocası olsunPlatesi bi randımana oturtamadım ama grup sayesinde gaza gelicem inşallah
Siz bu pilates işlerinden anlıyorsanız bize link falan şaapsanız? Spor rutini oturtmamız lazım bizimTamam katılıyorum. Kilom 82 hedef kilom 65 boyum 1
Teşekkürler ^^
Güzel yotube videoları buldukça sizle paylaşayım. Bakın ben şunları kaydetmişim:Bize bozkırcadısı spor hocası olsun
Ay kendi yemedi ya çatladı bırakmıyo peşimi bxbxbx
Ay teşekkürlerGüzel yotube videoları buldukça sizle paylaşayım. Bakın ben şunları kaydetmişim:
(Reyhan Oksay'ı söylemediğime inanamıyorum.)
Ve bugün şunu yapacağım:
Kadın doğru olanı yaptı tabii konuyu açan diyeti bozunca isyan edecekAy kendi yemedi ya çatladı bırakmıyo peşimi bxbxbx
Ay bayılıcam yaAy kendi yemedi ya çatladı bırakmıyo peşimi bxbxbx
Napayım 15 tur koşayım mıAy bayılıcam ya
Yok canım benimkisi hep hak adalet yerini bulsun diye
Kuru incir de mi yemiyek o zaman. Ara öğünlere yerleştirmeyi düşünüyordum bebeklerimiEğer şekeri tamamen keseceksen yeme bence