- 8 Kasım 2019
- 2.017
- 1.187
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.641
Canım normalde takan biri değilim ama annem öleli 1 ay oldu acım tazeyken benim morale ihtiyacım varken kalkmış bana bunu söylüyor . Ben iğnelerle ayakta duruyorum sabahlara kadar ağlıyorum bana moral vereceğine beni böyle üzüyorlar . Yüzden büyük değil küçük duruyorum bu arada bi anlık kıskançlıkla söylediği bişey ama acabamı diye takıyo insanEş aileleri hep öyle canım benimkiler de al birini vur ötekine. Olumlu bi değişim görseler sırf kıskançlıklarından hiç ses etmezler bönbön bakarlar. Hiç takmamak lazım da başaramıyoruz işte
Emzirirken yediğim süte gidiyordu galiba bilmiyorum ki ben çok zayıflamıştımEmzirirken nasıl veriyorsunuz yaaa ben neredeyse doğum yaptığım kiloya çıkmıştım sonra diyetle verebildim öyle durduğum yerde eridiğim durumlar olmadı
Sorun yok canım tamam öyle devam edersinAmin saol canımvalla kusura bakmayın motivasyonunuzu bozmak istemezdim ama sinirlerim bozuldu şu ilaç haftasını atlatıp regl olunca şişliğim insin devam edim o zaman kilo verme sürecine
Görümceni ciddiye alma kıskançlıģını nasıl belli edecegini şașırmıș işteİnşallah spor alışkanlığın devam ederbaksana ben bi anda pes ettim ama azimle devam etcem 50 kiloya kadar vercem beni pes ettiren başka nedenler var yorulduğumu hissettim insanların acımasızlığı yordu yıktı beni . Geçen görümcem kıskançlığından bana yüzümümün yaşımdan büyük gösterdiğini söyledi ister istemez taktım buna
Kalbi kötü işte empati yoksunuCanım normalde takan biri değilim ama annem öleli 1 ay oldu acım tazeyken benim morale ihtiyacım varken kalkmış bana bunu söylüyor . Ben iğnelerle ayakta duruyorum sabahlara kadar ağlıyorum bana moral vereceğine beni böyle üzüyorlar . Yüzden büyük değil küçük duruyorum bu arada bi anlık kıskançlıkla söylediği bişey ama acabamı diye takıyo insan
Tamam canımSorun yok canım tamam öyle devam edersin
Boşverdim zaten insanı en zayıf noktasından vurmaya çalışıyorlar bunu anlamış oldum . Buda beni daha çok motive edecek ve pes etmicem inşallahGörümceni ciddiye alma kıskançlıģını nasıl belli edecegini şașırmıș işte
Ha şöylee pes etmeyeceksin onlarida kudurtacaksınBoşverdim zaten insanı en zayıf noktasından vurmaya çalışıyorlar bunu anlamış oldum . Buda beni daha çok motive edecek ve pes etmicem inşallahazimle o 50 kiloyu görcem
Kaçtın?Kızçeler tartım yok diye bu hafta içi tartılmıştım annemlerde foto çekmeyi unutmuşum
70.800 idimKaçtın?
Aaa bugündu dimi ben unuttum ya@Margaret Hale @zeLina M Marryyj @kikelomoProcesses @Turunc chemist Bllossom MutluKedi @La vie en Rosee @merymeryg muallime00 @Asivesisman103
Günoo kizlar tartilar gelsinn yavaştann
mutlaka atAaa bugündu dimi ben unuttum yayarın akşam atım mı şimdi yemek falan yedim işten geldim çünkü
Tamam canımmutlaka at
Püüü sabah tartılırsın bilsem kesin o civarda çıkardım. 10 bin attım geldim bu arada her zaman yürüdüğüm alan 12.500 adımGeçen hafta tarti yollamamıştın tatildeydin diye en son tabloda 54.100 şuan 54.900 bu durumda 10bin cezali oluyorsun
Processes
Doğru tatil öncesi 53.600 kadar gerilemiştim ama yine yaparım bakalımGeçen hafta tarti yollamamıştın tatildeydin diye en son tabloda 54.100 şuan 54.900 bu durumda 10bin cezali oluyorsun
Processes
Kayd etdiyse telefonun ya da saatin resmini at diğerleri atıyor çünki haksızlık olmasinPüüü sabah tartılırsın bilsem kesin o civarda çıkardım. 10 bin attım geldim bu arada her zaman yürüdüğüm alan 12.500 adım
+günlük 45 dakka sporumu yaptım
Sabah atmak daha iyi net kilo belli oluyor yedikten sonra atmak dogru deyil zaten öyle atmayın belki boşuna ceza alıcaksınız yaniDoğru tatil öncesi 53.600 kadar gerilemiştim ama yine yaparım bakalım