- 18 Ağustos 2022
- 2.898
- 8.846
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saatim yok telefon yanımda değildi bi dahakine telefonlu yürümeye çalışırım, pek telefon almam yürürkenKayd etdiyse telefonun ya da saatin resmini at diğerleri atıyor çünki haksızlık olmasin
supersinAra sütlü kahve
2 hurma
1 bardak kefir
Akşam yemeği
2 kepçe tarhana çorba
5 köfte
Salata
4 kaşıktan ayran
Ara bir meyve
1 ceviz
4 5 çiğ badem fındık
2.5 litre su içildi
Detoks çayı içildi
Yürüyüşümu de yazayim
Ooo güleserr hanım nerelerdeydiniz siz buralara uğrarmıydınız yaDilediğiniz kiloya ulaştınız mı acaba forum sakinleri
Nasılsınız diye sormak istedim.Ooo güleserr hanım nerelerdeydiniz siz buralara uğrarmıydınız ya
Iyiyiz iyiyiz tam gaz devam sen nasilsin kilonu koruyormusun nasil gidiyorNasılsınız diye sormak istedim.
İnşallah biraz toparlandım şükür yarın şişliğe rağmen devam edecem diyete sporaHa şöylee pes etmeyeceksin onlarida kudurtacaksın
hadi inşallahİnşallah biraz toparlandım şükür yarın şişliğe rağmen devam edecem diyete spora
İsmini bilmediğim için o lakabı kullanıyorum.kullanici adını ise yazmakta zorlanıyorum.Tabiki birlikte vereceğiz ama sen benim idolumsun ciddiyim bu konuda ilham kaynağısin.seni örnek alıyorum.3 gündür basım agriyor vücut direnç mi gösteriyor acaba bilgin var mı,?Sayin yöneticim deme bana yabiz diyet arkadaşlarıyız şurda.Ben birilerine örnek olmuşsam ne mutlu bana yani.Ayrıca böyle obezim şöyleyim deme kendine hepimizin biraz fazlalıkları var onlardan kurtulucaz sağlikli olmamiz için ve kendimizi hangi kiloda mutlu hissediyorsak o kiloya inicez.
Allah rahmet etsin.benim de annem küçük yaşta vefat etti seni anlayabiliyorum.Bu sebeble çocuklarıma çok fazla düşkünümYakın zamanda annemi kaybettim galiba sinirlerim boşaldı bugün
Çok geçmiş olsun canım, ağrın var mı?Kizlar nasılsınız dün çıktım ameliyattan kendimde değildim bugün biraz daha iyiyim muhtemelen bugün de çıkarım hastaneden inşallah sizler nasılsınız
Saol canım ağrı var ama iki üç gün olur ağrı diyorlar yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum işteÇok geçmiş olsun canım, ağrın var mı?
Geçmiş olsun canım iyiyim inșallah çabuk atlatirsinKizlar nasılsınız dün çıktım ameliyattan kendimde değildim bugün biraz daha iyiyim muhtemelen bugün de çıkarım hastaneden inşallah sizler nasılsınız
Aşkım ara veriyorum demiştim eve geçince baslicam telrardanBllossom nerdesin
ay unutmuşumunutkanlik bende hal oldu artıkAşkım ara veriyorum demiştim eve geçince baslicam telrardan