- 21 Kasım 2017
- 27.629
- 120.987
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.621
Köfteden bir şey olmaz ya git ye kuşum.Köye yazısını köfte diye okudum ben iyi değilim
Geçmiş olsun canımAy dün annem ayağını kırdı alçıya alındı diye Hataylı arkadaşı bugün geçmiş olsuna geldi, içli köfteler pideler eşliğinde, siz yapamazsınız diyiphayallerimin komşusu
1.67 yim ben de 75 kiloyum 10 kilo fazlam var bakalım :)Genelimiz o boylardayız
(170+ lik elf kadınlar da var içimizde)
Öğünde yiyim de diyette namım yürüsünKöfteden bir şey olmaz ya git ye kuşum.
Ulaşmakta problem yok da orda kalamıyorum hedef beni tutmadı.
çıooook geçmişler olsun yapabileceğim br şey var mı?Ay ben çok fena hastalandım bebişler bakamadım kilolara ama kilo verenleri tebrik ederim
Biz onu 170 sayabiliriz 3 cm lafı olmaz 10 kg çabuk gider1.67 yim ben de 75 kiloyum 10 kilo fazlam var bakalım :)
Hadi inşallah üç yıllık doğum kilosu mu olurÖğünde yiyim de diyette namım yürüsün
çıooook geçmişler olsun yapabileceğim br şey var mı?
Biz onu 170 sayabiliriz 3 cm lafı olmaz 10 kg çabuk gider
Geçmiş olsun sana da beybiAy ben çok fena hastalandım bebişler bakamadım kilolara ama kilo verenleri tebrik ederim
Ben de 2021 de doğurdumHadi inşallah üç yıllık doğum kilosu mu olur
Gel kız aradaAşklarım, petibörlü çakma tiramisularım. Ben iyice düştüm yarıştan. Diyet miyet hak getire. Beni azad edin şimdilik gruptan. Hazır olunca döneceğim inşallah.ama sizi dürtüklemeye gelcem. Gelebilirim dimi?
Öğünde yiyim de diyette namım yürüsün
çıooook geçmişler olsun yapabileceğim br şey var mı?
Biz onu 170 sayabiliriz 3 cm lafı olmaz 10 kg çabuk gider
Çok teşekkür ederim kuzularımGeçmiş olsun sana da beybi
Yaa neden gidiyorsunnAşklarım, petibörlü çakma tiramisularım. Ben iyice düştüm yarıştan. Diyet miyet hak getire. Beni azad edin şimdilik gruptan. Hazır olunca döneceğim inşallah.ama sizi dürtüklemeye gelcem. Gelebilirim dimi?
Aaa benim oğlan da 2021 doğumlu 19 kilo alınca hamilelikte gitmedi çoğu duruyor sen şu an kaç kilosunBen de 2021 de doğurdumoluyor
hamilelikte 30-35 kg aldım ben. İlk sene 25-30 kg verdim.Aaa benim oğlan da 2021 doğumlu 19 kilo alınca hamilelikte gitmedi çoğu duruyor sen şu an kaç kilosun