- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.962
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.601
Ay dün annem ayağını kırdı alçıya alındı diye Hataylı arkadaşı bugün geçmiş olsuna geldi, içli köfteler pideler eşliğinde, siz yapamazsınız diyipİçli köfteleri mantıkarı hangi şartlarda hangi parmaklarla tırnaklarla mıncıklıyorlardır kim bilir hele içine koydukları şeylerin sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu sıcaklar dolayısıyla kestirmek imkansız (sırf için bulansın da yeme diye yazıyorum annem/ akrabam yapıyor demezsen sevinirim)
Aaaa çok geçmiş olsun yaAy dün annem ayağını kırdı alçıya alındı diye Hataylı arkadaşı bugün geçmiş olsuna geldi, içli köfteler pideler eşliğinde, siz yapamazsınız diyiphayallerimin komşusu
Teşekkür ederim içli köftemAaaa çok geçmiş olsun yaannene de sana da o içli köfteler yenmezse içlenip ağlar zaten
Hamfendi cüceyim benNe kadar harika bir ekip 50 ler 60 lar Allahım bana da nasip et
Aslında eczaneye çıkmıştım ama tartilmak aklıma gelmedi ya. Çocuk hastalandı. Onunla ilgilenmekten kafam gitti. Ama ben muhtemelen aldım birazCezamı akşama tamamlarimmInfinite Soul canimmcimm ama olmazki bu arada kimse tartisini atmıyor accessdenied grubumuzun kurucusu bilemem hemde kopmayalim iyice yaa Margaret Hale @Bllossom Z zeLina @SAPYOSEKSUEL hadi kızlarr daha etiketlemeyi unuttuğum herkesler
Kısmet bu hafta herkes süzme yoğurt kıvamında yapacak bişey yokAslında eczaneye çıkmıştım ama tartilmak aklıma gelmedi ya. Çocuk hastalandı. Onunla ilgilenmekten kafam gitti. Ama ben muhtemelen aldım biraz
ahahahaJdjdjdj viçdan yaptım ciddiye alır malır, boyum kısa 1.55
Bayram haftasi bile vermiştim.. Ana evi başka oluyorKısmet bu hafta herkes süzme yoğurt kıvamında yapacak bişey yok
Bundan sonra öyle yaparım teşekkür ederimEkşi ekşi mi eksildine kadar güzel görünüyor 54 çok beğendim keşke benim olsa
200 gram bir şey değil ya iki günde daha fazlasını verirsin
Aç yaşarsan kilo alırsın. Ani yeme atakları gelir. Az az şekerini dengeleyerek ilerle. Denize gitmeden öğün yap denizde de çıktıkça meyve- kuru yemiş gibi atıştırmalık olabilir ara öğün. Hatta basit sandviç gibi şeyler olur akşam yemeğini geçe bırakma. Su içmeyi asla ihmal etme. Sen zayıflamaya en müsait şeyi yapıyorsun o da yüzme, bu fırsattır .
Genelimiz o boylardayızJdjdjdj viçdan yaptım ciddiye alır malır, boyum kısa 1.55
canımm geçmiş olsun yaa gelenleri annene yedir hep ona şifa olsun sen yeme ama sen yoğurt ye sadece çok acıkırsan yeşilçay iç kızçeemmAy dün annem ayağını kırdı alçıya alındı diye Hataylı arkadaşı bugün geçmiş olsuna geldi, içli köfteler pideler eşliğinde, siz yapamazsınız diyiphayallerimin komşusu
Ben 56.5 idim sabah, baya hedefe dokunup kaçtım biliyor musun maç günü 55.3 çıkmıştım o gün ipin ucu kaçtı işteKızProcesses laç kiloyum dedin yazayım bari
Kimin ne zamana tatile ya da köye falan gideceği belli olmuyor gerçekten. Ve bu faktörler kilo aldırıyor.Aman boşver yaz arası ilan ettim
Geçmiş olsun anneneAy dün annem ayağını kırdı alçıya alındı diye Hataylı arkadaşı bugün geçmiş olsuna geldi, içli köfteler pideler eşliğinde, siz yapamazsınız diyiphayallerimin komşusu
Köye yazısını köfte diye okudum ben iyi değilimKimin ne zamana tatile ya da köye falan gideceği belli olmuyor gerçekten. Ve bu faktörler kilo aldırıyor.
Verirsin ayda 3 kg gibi hedef koy ama kalıcı bi düzen değişikliği yap kesin gider hepsi. Aç kalmadan azaltarakBundan sonra öyle yaparım teşekkür ederimdoktora gittim bana diyo ki 20 kilo ver dedim verebilseydim zaten verirdim
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırAy dün annem ayağını kırdı alçıya alındı diye Hataylı arkadaşı bugün geçmiş olsuna geldi, içli köfteler pideler eşliğinde, siz yapamazsınız diyiphayallerimin komşusu