- 23 Aralık 2012
- 7.228
- 47.993
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Balık düşünüyorum ben. En kolayı o.Akşam salata ızgara kfjdjd Nebahat stayla
Yalnizçiçek ifşa oldum diyip kaçıcak jfjcjcjYalniz cicek sen de şişko musun? Yiyip yiyip doymuyor msun? Geceleri sabah ne yesem diye düşünerek mi uyuyorsun? Açken sen sen değil msin? Zayıf insan görünce onu da yemek istiyor msun?Bunlara cevabın EVETse tam yerindesin
Al al ben de 160 ım 55 kg olmak istiyorum şu an kaçım bilmiyorum. 60 falanımKız listeye gircen mi bu hafta?
Nerden bulunur bunlar? aslında cocuklara da alıştırsam.Tam buğdayın lavaşı bile var artık, hiç doyamıyorum diyorsanız bunu tercih edin en azından. Hem lif oranı da yüksek, sindirime faydalı vs. Nebahat + Jane stayla yapıcam galiba ben
Yaaaa kızım daha seni ikna edemiyoruz ahahahAllahtan ekmek aramam daha çok mantı börek arıyorum ncncnnx
Uno'nun var canım, çok da lezzetliNerden bulunur bunlar? aslında cocuklara da alıştırsam.
Kızım arıyorum diyorum yiycem demiyorum jfjdjd hayallerimi anlatıyorum burda bdjdjYaaaa kızım daha seni ikna edemiyoruz ahahah
Hedefimiz olmasa aramam demekKızım arıyorum diyorum yiycem demiyorum jfjdjd hayallerimi anlatıyorum burda bdjdj
T. Yolda veya h.Buradada 'asrın tandırı' diye aratin. 5 çeşit ürün var;cavdar, yulaf, arpa, tam bugday, kepekli. desenli mesenli bir ürün.Nerden bulunur bunlar? aslında cocuklara da alıştırsam.
Acces:
Siz şimdi gidin biz size haber vereceğiz
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun Zelinaen çok seninki kahvaltıya benziyor
Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun maşallahHaber erken geldi bir anda kendimi diyet yaparken buldum.
Çok teşekkür ederimbu övgüye layık olabilmek için öğlen sadece 1 büyük kase yoğurt ile küçük bir kase taze fasulye yedim
Ekmek yoktu hiç bir öğünümde zaten göbegimi kendisine borçluyum o yüzden mesafe koydum aramızaAfiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun maşallahekmek yedin mi
Hoşgeldin aşkooomSelamünaleyküm konu varmış yeni gördüm