- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.415
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Ne gibi şekil istiyorsunKız nası zor değil hiç şeküllü şüküllü bişey yok simit peynir balık nxjxj
Ben göremedimGöbeğim var ablacııım göbeğim var ben görüyorum
Hani g*t nasıl görmüş? Afedersin de eşinin gözü gtünde njdn oleyyyKocam diyor ki bunu atınca, yatmaktan götün büyümüş aşkım..
5 kilo şişmek mi oluyor canım ya, sanki 30 kilo fazlan var. 1 ay dikkat etsen 3-5 kilo gider zaten. Ama standarda oturtmak lazım, aynı devam edince geri geliyor kilolarBenim işin çok zor o aşko. Sürdürülebilir bişey değil mantı da yiycem pasta da yiycem öyle ni insanım ben ama işte o da olmuyo bi kere hareket etmiyorum. Şimdi hareket edip su içip aralıklı oruç yapıp deniycem. Sigarayı bıraktım hayatım şaştı yeminle 6 aydır şiştim inemiyorum
Ne bileyim karnıyarık pilav olsun hamburger olsun pattes kızartması olsun üstüne çilekli pasta olsun diyet topiğinde konuşturmayın olm beni ncncnxNe gibi şekil istiyorsun
Grubu başı boş brakma Penguşum bu grup çok tehlikeli gidip ayasofyayı bilem kemirebilir potansiyelimiz varGrup sayesinde ben de düzene girerim belki takip yapçam erken kalkmam lazım
Onlar da olsun ama her gün olmaz diyor işte, ve kontrollü olarak yersin . 1 değil de yarım ye o karnıyarığı mesela, ertesi gün detoks yap gibi gibiNe bileyim karnıyarık pilav olsun hamburger olsun pattes kızartması olsun üstüne çilekli pasta olsun diyet topiğinde konuşturmayın olm beni ncncnx
Yok aşkım ben burdayım merak etmeGrubu başı boş brakma Penguşum bu grup çok tehlikeli gidip ayasofyayı bilem kemirebilir potansiyelimiz var
Onun gözü hep götümde zatenHani g*t nasıl görmüş? Afedersin de eşinin gözü gtünde njdn oleyyy
Üstümdeki bol diye gözükmüyodur kız var lömbür lömbür az daha kısa olsam topaç olurumBen göremedimkdjdjdj
Bana bunlarla gelin 5 te simit yermiş 7 de köfte yermiş. Kabız olur insan nxnxnxNerde mercimek köftesi, yaprak sarması, börek?
Cüce mi olsam demek istedin nznxnOnun gözü hep götümde zaten
Üstümdeki bol diye gözükmüyodur kız var lömbür lömbür az daha kısa olsam topaç olurum
Evet cüce olsaydım top gibi gezerdim dkdhdkCüce mi olsam demek istedin nznxn
Az yiyin diyorNerde mercimek köftesi, yaprak sarması, börek?
Bize topaç dediCüce mi olsam demek istedin nznxn
Ben sana dedim en başta kdjdjBize topaç dedinxnxjxh
Ahahaha ayyy noldu kuşum ya aç mısın sen, dün çok motiveydinBana bunlarla gelin 5 te simit yermiş 7 de köfte yermiş. Kabız olur insan nxnxnx
Yok çok motiveyim benAhahaha ayyy noldu kuşum ya aç mısın sen, dün çok motiveydinbu gidişle herkesi vazgeçireceksin
Akşam salata ızgara kfjdjd Nebahat staylaAkşam ne yicez fjkdd