- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.736
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Peki ne yedinBugün spor mpor yapamam. Ev bakmaya gideceğiz, enerjimi ona saklıyorum.
İki üç tane pankek, bir dilim süzme peynir, domates salatalık.Peki ne yedin
Şirket prensibi olarak başvurulara en kısa sürede dönüş yapıyoruz jdjdj ayh hep bunu söylemek istiuodumhxhxhxHaber erken geldi bir anda kendimi diyet yaparken buldum.
Çok teşekkür ederimbu övgüye layık olabilmek için öğlen sadece 1 büyük kase yoğurt ile küçük bir kase taze fasulye yedim
Pancake miİki üç tane pankek, bir dilim süzme peynir, domates salatalık.
Kahveyle bir minik minicik Laviva.
1 litre su. Akşama 2 litre olur.
Ay kolay gelsin kız en sevdiğim şey ev bakmakBugün spor mpor yapamam. Ev bakmaya gideceğiz, enerjimi ona saklıyorum.
Bu sıcakta iki bebeyle zulüm ya.Ay kolay gelsin kız en sevdiğim şey ev bakmak
Pankekin şekeri yok ama pekmezle yaptım bebeme. O yerken ben de nasiplendim.Pancake miLaviva mı neyse ilk günün nazar boncuğusu olsun yarın artık bunları yeme he mi guzuum he mi güzel gızıım
Prensip severim doğru yerde olduğumu biliyordumŞirket prensibi olarak başvurulara en kısa sürede dönüş yapıyoruz jdjdj ayh hep bunu söylemek istiuodumhxhxhx
O zaman listeye max kilo ve min boyla giriş yapıyorum ajjdkskskBen de kilo vericem benim neyim eksik.Yarın sabah tartılıp başlıycam. Akşam 7 den sonra bişey yemiycem. Yürüyüş yapıcam. 5 kilo versem öp başına koy. Normalde bunun için konu mönü açmam da motivasyon lazım yemin ettim hergün devam edicem. Haftada bir tartılıp kilo koyucam. Maksat ortaya çıkarsam belki utanırım da devam ederim. Jdjdjdh ay açmış konuyu kaçmış dedirtmemmmmmm.Yaza bu g.t göbekle girmek istemiyorum diyen varsa gel kız beraber gazlarız birbirimizi. Neyse yarın başlıyorum çok ciddiyim bu sefer yarın görüşürüz şekerim bcncnxn
Forum koçuDepresif Penguen gözlemci ve hakem ailurophile gazamız mübarek olsun. Eklenmek isteyen beni bulsun ncncnxn
Ayrıca kendimi yırtıp beceremediğim tablo kısmında yardımlarını esirgemeyen @Delirtiyor
Ve yan tükandan @Chocolita ya teşekkürü borç bilirim . Kız Margırıt seni de ekledim sora yok haberim yoktu yok tansiyonum düşüktü deme bana.Margaret Hale Herkes son dondurmasını yesin bebeyim afiyet şeker
Eki Görüntüle 3437327
Üye Başlangıç kilo hedef kilo güncel kilo boy
cmaccessdenied 60.20 55 Cüce1 Infinite Soul 64 55 170 @Delirtiyor 68.5 60 1.69 @Processes 60 55 1.60 @SAPYOSEKSUEL 56.1 52 160 Margaret Hale 68 60 163 @Turunc chemist 67.7 58 166 Z zeLina 76.4 70 1.72 @WOMAN 73 68 1.73
Geldim üzülme sjjdjsmksmsAyy tabloya baktım da en şüşko benmişim
Ayy hoş geldin bende seni bekliyordumGeldim üzülme sjjdjsmksms
Olm 154 le ben varım bi kere bxnxnxb taam kaydınızı alıyorum şekerim ncncnO zaman listeye max kilo ve min boyla giriş yapıyorum ajjdksksk
Bugün diyetisyene başlamıştım çok iyi denk geldi.
Boy 160
Başlangıç kilo 80
accessdenied
Ay dur hedef yazmamışım hedef 65Olm 154 le ben varım bi kere bxnxnxb taam kaydınızı alıyorum şekerim ncncn
Bu ne ya herkes uzunmuş, ben sulak yerde büyümedim ama yükselenim balık, dere görsem girerim. Niye küçük kaldımAaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbs
Kizim bilmiyoz soruyoz iste, su etiketlediklerini mi gondericem? Boyu 173 cm, su an reglim kilomdan emin degilim o yuzden
Ben de 77’yi görmüştüm, 65’e kadar düştüm. Sonra yine kilo aldım işte 68’im.Ayy tabloya baktım da en şüşko benmişim
Sanki konuya kırmızı balık göldeyle devam edicen gibi bi vibe aldım senden bxbxbxBu ne ya herkes uzunmuş, ben sulak yerde büyümedim ama yükselenim balık, dere görsem girerim. Niye küçük kaldım
Yalnız çiçek bişey yazdı mı kız gelen bi dürteliyo onu
Sinirimi bile kimse önemsemiyor, bağırıp duran terrier gibi görünüyorum herhalSanki konuya kırmızı balık göldeyle devam edicen gibi bi vibe aldım senden bxbxbx