- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklın fikrin yeme içmedeDondurma yeseydim di mi keşke
Tamam boşver yürü sen 10k baktın zorluyo İbrahim Tatlısesten ayağında kunduracı yı söyleKendine sorulan soruyu kaynatıyor accessdenied
Ortalık nasıl karıştırılır işte böyle pizza gündemi unutturulmak için tüm tuşlara basılıyor
Y’a nerde olacağıdıAklın fikrin yeme içmede
Çoğunlukla ben bakıyorum ama patronun da gözü üzerimizde.Abla bütün raporlara sen mi bakıyorsun? öyleyse senin erimen normal
verelimGüldürme la beni taam jxjxj çıkarmayalımda ceza verelim mi onu karar verelim muhtar falan gelsin @ailurophile Depresif Penguen Infinite Soul ne yapalım kızlar tartı vermeyen ceza verelim mi
ZuzOrtalık nasıl karıştırılır işte böyle pizza gündemi unutturulmak için tüm tuşlara basılıyor
Gördüm canımmm
O da gelsin kilo vermek istiyorsaÇoğunlukla ben bakıyorum ama patronun da gözü üzerimizde.
Tamam
Emin misin bakKahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 tatlı kasıgı tulum peyniri koyup yedim
Dimi yani katı birisi şart Mahmut hoca gibi ya da CananAramızda böyle psikopatlar olmalı ki kurallara uyalım
İnstada kebap mı gömüyo napıyoEmin misin bak
Onayladım gittiAldım cezamı kuzum akşam 10 bin yürüyüş onaylıyorsan
Birazdan eltisi, görümcesi etiketler dur. Anlarız.İnstada kebap mı gömüyo napıyo
Sonunda storyden engelleneceksin Bllossom fikir vermiş gibi olmayayım amaBirazdan eltisi, görümcesi etiketler dur. Anlarız.
Mahmut hoca işlemez, o merhametli vicdanlı tatlı bir karakterdi.Dimi yani katı birisi şart Mahmut hoca gibi ya da Canan
accessdenied Sende verdigin kiloyu geri aldin işteKahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 tatlı kasıgı tulum peyniri koyup yedim