- 21 Kasım 2017
- 27.949
- 122.634
- 598
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.821
Sussana kızaaammm. Ben Insta’da sanki seni de görmüştüm ama adını unuttum şimdi bulamam ansjsjSonunda storyden engelleneceksin Bllossom fikir vermiş gibi olmayayım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sussana kızaaammm. Ben Insta’da sanki seni de görmüştüm ama adını unuttum şimdi bulamam ansjsjSonunda storyden engelleneceksin Bllossom fikir vermiş gibi olmayayım ama
KızzzzEmin misin bak
Vereyim anam dmden adımı gelSussana kızaaammm. Ben Insta’da sanki seni de görmüştüm ama adını unuttum şimdi bulamam ansjsj
Vallahi eltimdeyim bu kahinlik çok fazla olduBirazdan eltisi, görümcesi etiketler dur. Anlarız.
Ahshjzjz yok yokSonunda storyden engelleneceksin Bllossom fikir vermiş gibi olmayayım ama
Aa ne alakası var kız diyet pizzaydı kabaklı falan iğrençti hiç hayal ettiğim gibi olmadı dondurma yiycem benaccessdenied Sende verdigin kiloyu geri aldin işte
Abla cayıyor bu yürümek agır geldi ya hemen ceza olmasa da olur diyordu kendisine gelinceMahmut hoca işlemez, o merhametli vicdanlı tatlı bir karakterdi.
accessdenied gibi öğrencilerin varsa direkt lucifer’e bağlayacaksın, ateşi gösterip alevli kırbaçla kovalayacaksın
Sen, bir de başka biri daha vardı. İki üç tane ortak tanıdık vardı KK’dan. O kimdi acaba ya. Kızıyla fotosu vardı pp’de.Vereyim anam dmden adımı gel
10bin yürürsun o zaman dondurmadan sonraAa ne alakası var kız diyet pizzaydı kabaklı falan iğrençti hiç hayal ettiğim gibi olmadı dondurma yiycem ben
bak ben dün akşam eşim almış yemedim yeme yeme pizzada yeme dondurma da yemeDondurma yeseydim di mi keşke
Hissediyorum o kahveyi içtiniz ama henüz paylaşmadınız…Vallahi eltimdeyim bu kahinlik çok fazla oldu
Vallahi benim çocuum yok kimdi ki oSen, bir de başka biri daha vardı. İki üç tane ortak tanıdık vardı KK’dan. O kimdi acaba ya. Kızıyla fotosu vardı pp’de.
Ben sonuncu olsam şarkı söylerdim bi kere hiç bana koymaz Harbiye açıkhava konserleri tadında kfkfjdjAbla cayıyor bu yürümek agır geldi ya hemen ceza olmasa da olur diyordu kendisine gelince
ama şimdi kendisi tartidan geçti ya acımiyor 10 bin yürünsun şarkilar okunsun ohh gel keyfim gel nasil olsa ben değilim
Yuh 8000 yap bari ficdansız10bin yürürsun o zaman dondurmadan sonra
Pizzaları dondurmaları mideye indirsin haftaya ona 20 bin adım attırırken uzun hava söyletirizAbla cayıyor bu yürümek agır geldi ya hemen ceza olmasa da olur diyordu kendisine gelince
ama şimdi kendisi tartidan geçti ya acımiyor 10 bin yürünsun şarkilar okunsun ohh gel keyfim gel nasil olsa ben değilim
Tabi tabi kesin öyledirBen sonuncu olsam şarkı söylerdim bi kere hiç bana koymaz Harbiye açıkhava konserleri tadında kfkfjdj
Kilo verdim ya kırbaçlayamadı beni içinde kaldıMahmut hoca işlemez, o merhametli vicdanlı tatlı bir karakterdi.
accessdenied gibi öğrencilerin varsa direkt lucifer’e bağlayacaksın, ateşi gösterip alevli kırbaçla kovalayacaksın
Pizza yedinüstüne dondurma yiyicem diyorsun 10bine şükür et bence Mune abla 20 bin diyor bakYuh 8000 yap bari ficdansız
Y’a 20 ne yaaaa öleyim direkt uğraştırmadanPizzaları dondurmaları mideye indirsin haftaya ona 20 bin adım attırırken uzun hava söyletiriz
Acıma bas kırbacı