- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.781
Akşam yürüse?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yürüse?
Çikitayı söyle kurtul serin serinBen şimdi gözüm düzeliyor Gibi ders çalışmaya gidiyorum aklım cezada ceza şey miydi Çikita çiki çiki muz şarkısı hdkskhga ona göre hazırlanim
Tamam akşam yürücem adım sayar da atacağımAkşam yürüse?
Akşam da bayılır naylon poşetin içine girmiş gibi bir his adana sokaklarında yürümekAkşam yürüse?
Sende hem ver diyosun hem verme diyosun yavailurophile ceza vermeyelim diyecek çünkü hayvansever kişiliğimden sanki kurtaracağım onun gözünde ve sizin gözünüzde nasıl da bağladım konuyu ama
Adana’da akşam oluyor mu ki?Akşam yürüse?
Aldım cezamı kuzum akşam 10 bin yürüyüş onaylıyorsanSende hem ver diyosun hem verme diyosun yav
Tartidan sonra hemen gidip pizza yemekler gömün dendigini hatirlamiyorumBen de başarımı koşup pizza yiyerek taçlandırdım
diyet yapıp başarısını pizzayla taçlandırmak da sana özgü bir ödül türü olsa gerekBen de başarımı koşup pizza yiyerek taçlandırdım
Bişey sordu sanaTartidan sonra hemen gidip pizza yemekler gömün dendigini hatirlamiyorum
Yürüyüşü seçtimBilmiyorum işte ya yürü ya şarkı söyle seç birini kıyamam
Beni Deccal yapti bu daInfinité çok psikopat bence ondan geçmez bu numérolar
Üstüne almamak da ne güzel bir şeyBişey sordu sana
Dondurma yeseydim di mi keşkediyet yapıp başarısını pizzayla taçlandırmak da sana özgü bir ödül türü olsa gerek
Ben bu ara düzenli gelemiyorum malum raporlar vs oluyor ama fırsat buldukça laf atarım, insan saatlerinde uyanamıyorum o yüzden tartı günlerinde gecikebilirim
Abla bütün raporlara sen mi bakıyorsun? öyleyse senin erimen normaldiyet yapıp başarısını pizzayla taçlandırmak da sana özgü bir ödül türü olsa gerek
Ben bu ara düzenli gelemiyorum malum raporlar vs oluyor ama fırsat buldukça laf atarım, insan saatlerinde uyanamıyorum o yüzden tartı günlerinde gecikebilirim
Gözümde öyle değilsinBeni Deccal yapti bu da
kimBişey sordu sana