- 20 Kasım 2024
- 535
- 3.290
- 28
- Konu Sahibi accessdenied
- #4.001
akşam da salata yerim peynirlisabah 3yk yulaf lapası 2 yk tahin 1 küçük muz 1yk parça antep fıstığı karıştırdım yedim
öğlen nohutlu tavuk suyu çorbası 1 kase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam da salata yerim peynirlisabah 3yk yulaf lapası 2 yk tahin 1 küçük muz 1yk parça antep fıstığı karıştırdım yedim
Baklava yedimben de ne yediklerimi yazıcam kızlar nolur siz de yazın
baklava hiç çekmez canım ama bi kase sıcacık sufleye uffffffffffffBaklava yedim
Çok canın çekiyosa yesenebaklava hiç çekmez canım ama bi kase sıcacık sufleye uffffffffffff
Aa yok.7bin adimimi tamamlamama az kaldı
Bugün biraz pilav yedim 2 tane de baklava şimdi başka da birşey yemeyi düşünmüyorum artık pek 7bini 10bin yapmaya çalışırım ama çocuklar engellemezse.
Guzel bence.sabah 3yk yulaf lapası 2 yk tahin 1 küçük muz 1yk parça antep fıstığı karıştırdım yedim
Biri 10 aylik diğeri 4 olmadi daha. Hasta ya yapamam uzaniyo uyuyo simdi yavrum gecede ateşi vardi birsekilde kendim hallederim artıkharaketli olucammAa yok.
Baska birsey Yemem deme. Iste en buyuk hata bu.
Full karbonhidrat yemissin. Vucudun yaga donusturur.
Ya sebze yemegi yaninda protein. Veya guzel bir yumurta salatasi veya piyaz. Yesilligi bol proteini eksik olmayan ögün sart,günü boyle kapatma.
7binde iyi.
Cocuklar kac yasinda? Ben kucuk olduklarinda ve durmayinca kizim ile zumba acardim. Cocuk zumbasi. Hem ikimiz eglenir hemde son adimlari tamamlardim. O yorulur ve adimim eksik ise son kismi leslie ile tamamlardim