- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.761
Daha işte ona karar vercezAcırsın diye düşündüm kuzum dur boşver affedelim falan diye beklemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha işte ona karar vercezAcırsın diye düşündüm kuzum dur boşver affedelim falan diye beklemiştim
Senin göç etmen lazım ben anladımBu aşşağlık yerze katmerleri sizin için de gömdüm. Akşam yemeğinde sadece muz var.
ailurophile ceza vermeyelim diyecek çünkü hayvansever kişiliğimden sanki kurtaracağım onun gözünde ve sizin gözünüzde nasıl da bağladım konuyu amaGüldürme la beni taam jxjxj çıkarmayalımda ceza verelim mi onu karar verelim muhtar falan gelsin ailurophile Depresif Penguen Infinite Soul ne yapalım kızlar tartı vermeyen ceza verelim mi
Son sözümü de söyledim cezayı bekliyorumailurophile ceza vermeyelim diyecek çünkü hayvansever kişiliğimden sanki kurtaracağım onun gözünde ve sizin gözünüzde nasıl da bağladım konuyu ama
Yok acımam sadistlik var jsjjdhdjd Neriman Köksal gibi düşün beniAcırsın diye düşündüm kuzum dur boşver affedelim falan diye beklemiştim
Ben de başarımı koşup pizza yiyerek taçlandırdımBu aşşağlık yerze katmerleri sizin için de gömdüm. Akşam yemeğinde sadece muz var.
Halbuki ben çıtıpıtı tatlı mı tatlı bir sen kafamda canlandırdım ki öyle olduğuna eminim ama yap sadistlik gelecekse senden gelsinYok acımam sadistlik var jsjjdhdjd Neriman Köksal gibi düşün beni
Coğrafya kaderdir.Ben de başarımı koşup pizza yiyerek taçlandırdım
@Muhittin sapyoseksuel @merymeryg @Turunc chemist Mune @Bllossom L Luckk @Processes Tartı gününe davetlisiniz gençlerr resimleri alalım
geri kalanını da sen accessdenied etiketle
uyuyosun iş başa düşdü bildirim gitmiyor diye unutmuşlardir
Burhan banli o yirtdi
Infinité çok psikopat bence ondan geçmez bu numérolarSon sözümü de söyledim cezayı bekliyorum
Afiyet olsun kuzummmBen de başarımı koşup pizza yiyerek taçlandırdım
Eridi şaka gibi
Bayılırım yoldan alırlar beni evde 2 tane üst üste Leslie yapimm