- 6 Temmuz 2023
- 6.096
- 24.781
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
- #4.021
Bundan sonra düzenli yazacağımYok demek istedigim burayada yazsanda baksak bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra düzenli yazacağımYok demek istedigim burayada yazsanda baksak bizde
Mutfakta ki eşyalar yer degişmiyormu zipladıkçaEvde spor yapmak icin yeni kettlebell aldim
Ayrica mutfagimda cok guzel ip atlaniyormus
Sen bana sisko mu diyorsunMutfakta ki eşyalar yer degişmiyormu zipladıkça
Yok kız benim oglum biraz ziplayinca bardaklar falan yerinden oynuyor bazen ondan dedimSen bana sisko mu diyorsun
Degismiyor . Mutfagim kullanisli. Ve cok bos. Salon ile bir oldugu icin ortada pek birsey yok
Çocuklar ikiside berbat şuan oglumun gözleride kızardı sarı akinti gibi geliyor fena hastalandilar ben onlarla ugrasmaktan birşey yapamiyorum
Bebiskom çok geçmiş olsunÇocuklar ikiside berbat şuan oglumun gözleride kızardı sarı akinti gibi geliyor fena hastalandilar ben onlarla ugrasmaktan birşey yapamiyorum
Sağol kuzumBebiskom çok geçmiş olsun
Ah kiyamam. Tekrar gecmis olsunÇocuklar ikiside berbat şuan oglumun gözleride kızardı sarı akinti gibi geliyor fena hastalandilar ben onlarla ugrasmaktan birşey yapamiyorum
Sağol canımAh kiyamam. Tekrar gecmis olsun
Ne güzel aktifsinIlk ogun 11.30 da
Sandevic icinde
Cin marulu
Yesil sogan
Avokado
Hindi fume
Proteini yuksek kasar
Son ogun 17.30 da
Siyah pirinc
Fajita harcli tavuk
Su 1,5 L