- 17 Ağustos 2023
- 7.854
- 23.363
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.841
1saate bitirirsinY’a 20 ne yaaaa öleyim direkt uğraştırmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1saate bitirirsinY’a 20 ne yaaaa öleyim direkt uğraştırmadan
O kadar sürmez yarım saate kaldırırlar Karacaahmetten1saate bitirirsin
Bakalım kim geçicek sınavlardan benim geçecegim garantiInfinite Soul topikteki çoğunluğun imtihanı bayramda başlıyor, bayramlaşmaya gittikleri her yerde ağızlarına bir şeyler tıkacaklar, baklavalar börekler etler, bakalım kim iradesine sahip çıkacak
accessdenied ’in imtihanı da Türkiye’ye geldiğinde, tatilde ye iç yat yapacak verdiklerini alır, işte o zamaaaaan
Sana zengin cenazesi yaparız üzülme Teşvikiye’den kaldırırızO kadar sürmez yarım saate kaldırırlar Karacaahmetten
Ay bunlar sürekli birbirini ifşa ediyorEmin misin bak
Hiç edep ahlak kalmamış hdhdhdAy bunlar sürekli birbirini ifşa ediyor
Tarihe düşersin o zaman iyi yanini düşünO kadar sürmez yarım saate kaldırırlar Karacaahmetten
Iyi oluyor yoksa nerden bilicez kim baklava yemek gömüyorAy bunlar sürekli birbirini ifşa ediyor
8 de anlaşalım valla daha fazla olmaz olsa dükkan seninTarihe düşersin o zaman iyi yanini düşün
Di mi herkes benim gibi sazan mı gelsin çiğnediği sakıza kadar söylesin iyi niyetimin kurbanıyımIyi oluyor yoksa nerden bilicez kim baklava yemek gömüyor
Dondurma yiyiceksen yürü 8bin yemezsen yürüme8 de anlaşalım valla daha fazla olmaz olsa dükkan senin
Yiyip içtiklerini instadan paylaşanların hazin sonuIyi oluyor yoksa nerden bilicez kim baklava yemek gömüyor
Kilo vermezsen anlariz zaten zor degilDi mi herkes benim gibi sazan mı gelsin çiğnediği sakıza kadar söylesin iyi niyetimin kurbanıyım
Tamam dün 7 yürüdüm yarın yerimDondurma yiyiceksen yürü 8bin yemezsen yürüme
Benim için de sıkıntı yok çünkü zaten ailemden uzaktayım, ki anne baba vefat etti, kayınvalide de uzak, dünürler memlekete gidiyor, ha bayram ha sıradan gün değişen bir şey olmayacak ama gençleri tıka basa yedirmek için bekleyen aileleri var, zorla ağızlarına tıkacaklar baklavaları börekleriBakalım kim geçicek sınavlardan benim geçecegim garanti
yemek isteyen yürüsün
Bu pazarBayram ne zaman
Bu aşşağlık yerze katmerleri sizin için de gömdüm. Akşam yemeğinde sadece muz var.
Arttırıyorum kizlar kahvaltıyi pisi, gözleme, börekle yapıp, akşamı da lahmacun pideyle kapatacağım.Ben de başarımı koşup pizza yiyerek taçlandırdım
Bu ne biçim ödül bu düpedüz bacağa sıkma.Arttırıyorum kizlar kahvaltıyi pisi, gözleme, börekle yapıp, akşamı da lahmacun pideyle kapatacağım.