- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.741
Ben voleybol maçını izleyip gelcem kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olena bu şekilde olmaz ama tartı vermen gerekiyor yarın tartıl mutlaka yoksa mesela Muhittin e haksızlık oluyorben sabah unuttum tartılmayı şuan işteyim bence verdiğim -500 gr geri gelmiştir. çünkü vücudum aşırı derece ödem topladı regl olma haftasındayım
yarın sabah tatıp atarımOlena bu şekilde olmaz ama tartı vermen gerekiyor yarın tartıl mutlaka yoksa mesela Muhittin e haksızlık oluyor
Benim tartımın pili bitmişti üşenmekten pil almadım başka bir yerde tartılmıstım 2 gün önce, bugün sipariş yaptım önümüzdeki hafta görüntüsünü atacağım söz beni aranızdan çıkarmayın kilo vermek isteyenlerdenim bir de ceza alabilirim verinnn razıyım cezama accessdenied Infinite Soul
1 kg verdim aslında accessdenied ama ceza verin sonuçta görüntü yok :) bugün gözlerim bulanık görüyor da ondan yazamadım hala bulanık çift çift yazıyorum :) kendime gelmeyi bekliyordum kusura bakmayın geç cevap için kuzum accessdeniedBenim tartımın pili bitmişti üşenmekten pil almadım başka bir yerde tartılmıstım 2 gün önce, bugün sipariş yaptım önümüzdeki hafta görüntüsünü atacağım söz beni aranızdan çıkarmayın kilo vermek isteyenlerdenim bir de ceza alabilirim verinnn razıyım cezama accessdenied Infinite Soul
Gözlerimin bulanıklığından 1.etiketi yaptığımı görmeyip 2.sini de yapmışım1 kg verdim aslında accessdenied ama ceza verin sonuçta görüntü yok :) bugün gözlerim bulanık görüyor da ondan yazamadım hala bulanık çift çift yazıyorum :) kendime gelmeyi bekliyordum kusura bakmayın geç cevap için kuzum accessdenied
Güldürme la beni taam jxjxj çıkarmayalımda ceza verelim mi onu karar verelim muhtar falan gelsin ailurophile Depresif Penguen Infinite Soul ne yapalım kızlar tartı vermeyen ceza verelim miGözlerimin bulanıklığından 1.etiketi yaptığımı görmeyip 2.sini de yapmışım
Gözüne noldu la1 kg verdim aslında accessdenied ama ceza verin sonuçta görüntü yok :) bugün gözlerim bulanık görüyor da ondan yazamadım hala bulanık çift çift yazıyorum :) kendime gelmeyi bekliyordum kusura bakmayın geç cevap için kuzum accessdenied
Ben de seni yıvrımSeni seviyorum accessdenied valla
Ceza istiyorum sonuçta profesyonel davranmadımGüldürme la beni taam jxjxj çıkarmayalımda ceza verelim mi onu karar verelim muhtar falan gelsin ailurophile Depresif Penguen Infinite Soul ne yapalım kızlar tartı vermeyen ceza verelim mi
Yirim illa şarkı söyleyecek bdbdbdCeza istiyorum sonuçta profesyonel davranmadım
Son seti izleyip geliyorum ortaklaşa bir karar verelimGüldürme la beni taam jxjxj çıkarmayalımda ceza verelim mi onu karar verelim muhtar falan gelsin ailurophile Depresif Penguen Infinite Soul ne yapalım kızlar tartı vermeyen ceza verelim mi
Hahahahahahaaa ya şimdi geçti bulanıklık az biraz var sadece ,sabah telefondaki yazıları çift görüyordumYirim illa şarkı söyleyecek bdbdbd
Acırsın diye düşündüm kuzum dur boşver affedelim falan diye beklemiştimSon seti izleyip geliyorum ortaklaşa bir karar verelim