- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.721
Kız tartı vermeyenleri etiketleyin saat öğlen oldu orda. Benim sıram geldi gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız spor yapmadan tartılsana o zamanher gün tartılmak insanı strese sokuyor tıpkı hiç yememek gibi bence. Günlük egzersizi arttırıp biraz daha normal kahvaltı, çorba/ ayran az köfte gibi bi beslenme düzenine geçmek daha çok verim aldırabilir bi instagram hesabına rastlamıştım bi takım şok kilo verme şeyleri paylaşıyor bulabilirsem onu atayım ama ben uygulayamam onları
Kerimcan Ankara videosundan sonra canım çekmişti gidip yemiştim en son olur yiriz bi ssk üff yanında cacığınan.
Dur koşuyorum iyice oyalayıp şaka şaka atacağım sonra da spor yapacağım. Spor sonrası tartıda yüksek çıkarım
Ola bilirrözelde konuşan olsaydi haberimiz olurduSöylememek için özellikle banlanmıştır belki
Ben etiketledim zaten ama ses yokKız tartı vermeyenleri etiketleyin saat öğlen oldu orda. Benim sıram geldi gidiyorum
Birde bana diyor cezaci diye kendisi yirtdi ya hemen ceza verecem diyor hayin gadınValla düzenli tartı vermeyenlere de ceza verdirtcem
neydem ben pekii şu 62 61 döngüsünde debeleniyorum 10 gündür bana bi el atın bacılarr kabak detoksu yapcaktım kabak sevemedim haslanmış yumurta var tüm diyetlerde yumurtaya bakmıyorum bilee anca yağda pişerse neydem ben nerelere gidemmÇok aşırı derecede katılıyorum
vampir saldırmış gibi o ne la jfjdjdj geldi gönlümün efendisi tartı mı vercen mahkemelerin Maradona’sı
sadece lesslie yürüyemiyorum işten eve koştur koştur elimde bir de çocuk ve ev işleri olunca yemek yetişmedi derken diğer sporlar da çok zor geldi bitek lessslieyi sevdimmSpor yapıyo musun
Tam bir gadın
Veremiyom iste zabaaaaa kadar calistim diyorum, ac degildim sabahV
vampir saldırmış gibi o ne la jfjdjdj geldi gönlümün efendisi tartı mı vercen mahkemelerin Maradona’sı
500gr vererek yoluma devam ediyorummMuhittin sapyoseksuel @merymeryg Turunc chemist @Mune @Bllossom L Luckk Processes Tartı gününe davetlisiniz gençlerr resimleri alalım
geri kalanını da sen accessdenied etiketle
uyuyosun iş başa düşdü bildirim gitmiyor diye unutmuşlardir
Burhan banli o yirtdi
ben sabah unuttum tartılmayı şuan işteyim bence verdiğim -500 gr geri gelmiştir. çünkü vücudum aşırı derece ödem topladı regl olma haftasındayım