- 17 Ağustos 2023
- 7.834
- 22.993
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.541
Yok direk agustosta tartıl senBitince bence. Benim bi 10 güne olur biter acaba onu mu bekleseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok direk agustosta tartıl senBitince bence. Benim bi 10 güne olur biter acaba onu mu bekleseydim
İnsanlar tuvalet hesabı yapıyor sen diyorsun biraz fark eder. Gramlarla konuşuyoz burdaRegli zamanı tartıda mutlaka biraz fark eder külo
Görüntülü arayayım yolda korkmaKız arabaya gidip gelcem 5 dkya yazmazsam panik olun jdjdjdj
Ben de çok seviyorum seni vicdanı olan anlar
Ben her yemekten sonra sokak köpeği gibi tuvalete çıktığım için onu hesaba katmadımİnsanlar tuvalet hesabı yapıyor sen diyorsn biraz fark eder. Gramlarla konuşuyoz burda
Hiç sevmem sıcak basıyor beni deRegl neyse de pms çok kötü benim olmayan memelerim bile şişiyo
Şindi tartılcaktım ben, ama çok sıvı tükettim. Afedersiniz hacet giderince bakıcam kilomaBen her yemekten sonra sokak köpeği gibi tuvalete çıktığım için onu hesaba katmadım
sabah tartıl canım en iyisiŞindi tartılcaktım ben, ama çok sıvı tükettim. Afedersiniz hacet giderince bakıcam kiloma
Orda mevsim kışmıGeldim g.tüm dondu hava -8 derece
Sabah tartıl uyurken yakacağın kalorilere yazık olmasınŞindi tartılcaktım ben, ama çok sıvı tükettim. Afedersiniz hacet giderince bakıcam kiloma
12 derece ama hissedilen -8Geldim g.tüm dondu hava -8 derece
Keşke üşüsem ya yanıyoruz burdaGeldim g.tüm dondu hava -8 derece
Aaa aklıma bişey geldi, öncesi sonrası yapayımsabah tartıl canım en iyisi
farki yazarsınAaa aklıma bişey geldi, çiş öncesi çiş sonrası yapayım
Burda hiç güneş açmadı doğru düzgünOrda mevsim kışmı
Ben yanmak istiyorumKeşke üşüsem ya yanıyoruz burda
Odununuz bol olsun darısı başıma kızKeşke üşüsem ya yanıyoruz burda
Sabah çişimi yapmadan asla tartılmamAaa aklıma bişey geldi, çiş öncesi çiş sonrası yapayım