- 4 Kasım 2018
- 26.201
- 108.680
- 598
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.961
Bu arada Mune grubun ilk menuzu mu oldunuz simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa sürdü yaaa, azıcık eppek yiyip yeniden başlasam keyifli oluyor tartı vermek, kilo vermediysem paniği adrenalin yapıyorBu arada Mune grubun ilk menuzu mu oldunuz simdi
ben bugün unuttum afedersiniz yarın tartı resmini akşamına da cezasını atayım kilo aldım sanırım hissediyorum hem de unutmanın cezası olarak yarın 10000 adım resimli tartı paylaşırım olur muKısa sürdü yaaa, azıcık eppek yiyip yeniden başlasam keyifli oluyor tartı vermek, kilo vermediysem paniği adrenalin yapıyor
Ben öneri vermeye korkuyorum taşlarlar sonraBu hafta böyle geçsin bakalım ama el birliğiyle toplayacağız tamam mı
Gruptaki herkes için geçerli, cezalar, grubunu sistemi vs hakkında öneriniz tavsiyeniz olursa yazın, hepsini değerlendirir uygun makul olanları kural diye yazarız ilk mesaja.
Yaza kadar katedilmesi gereken bir yolumuz var, haydi hanımlar hani sultandık yahu
Her zamanki gibiBu arada Mune grubun ilk menuzu mu oldunuz simdi
Sen gel bana uy 1 ocakda 77,2 kgdumBen öneri vermeye korkuyorum taşlarlar sonra
Ben şubata kadar kat etmek istiyorum düğün varşöyle güçlü bir motivasyon konuşmasi tokatlanip kendine gelmelik yapın artık kim istersekendimize gelelim
Beyaz ekmek miKısa sürdü yaaa, azıcık eppek yiyip yeniden başlasam keyifli oluyor tartı vermek, kilo vermediysem paniği adrenalin yapıyor
Anlaştık ama artık unutuyoruz olur mu? Her çarşamba en geç saat 14:00’a kadar tartı veriyoruzben bugün unuttum afedersiniz yarın tartı resmini akşamına da cezasını atayım kilo aldım sanırım hissediyorum hem de unutmanın cezası olarak yarın 10000 adım resimli tartı paylaşırım olur mu
Yok yok beyaz ekmeği yemiyoruz, Allah affetsin nimete nankörlük gibi olmasın ama beyaz ekmek yediren ama sağlıksız bir ekmek, çok afedersiniz 1 ekmeği kıvırıp yesem doymam burada her gün en fazla 50 ekmek çıkaran bir fırın var, unu bir yerden özel getirtiyor mayayı da hazır almıyor kendi mayasını kullanıyor, ekmeği taneyle değil kiloyla satar, oradan ekmek kestirip tarttırarak alıyorum, bir dilimi beyaz ekmeğin neredeyse 2 dilimi büyüklüğünde, 1 dilimin 4’te 1’ini yiyebiliyorum çünkü hemen doyuruyor.Beyaz ekmek mi
Ben Türkiyede olunca zayifliyorum.
Cocuklukdan tramva. Türk ekmegi yiyemiyorum. Ekmek yemeyince zayifliyorum. Ay saka gibi,insan tatilde alir. En son 3 haftada 3kilo vermistim. Yemeden kismadim sadece burdaki pis aliskanliklarim ( gelibon,cikolata ve ekmek) orda yoktu. Cunku tadi farkli. Ekmek olayi ise bam baska birseyden dolayi yiyemiyorum.
Napiyodun taktik verSen gel bana uy 1 ocakda 77,2 kgdum
Herkese merhaba öncelikle uzun süredir uğramadım gruba kusura bakmayın. Valla benim diyet bir gün iyi iki gün saldım çayıra şeklinde gittiği için hem yüzüm olmadı hemde buraya yazıp huzur bozmak istemedim. Haftaya Çarşamba atayım tartı fotoğrafını.Şimdiiii @HepmigencizHepmiguzel ve @ARZELYAA birkaç hafta yoklar mazeret bildirdiler, o yüzden onlardan tartı beklemiyorum ama
@Processes
yosunlupapatya
@gelengiden
@Margaret Hale
B beyazcicek1997
@prensesss016
@Minik Duduklu Tencere
Tartı vermedi, gruptan ayrılacak olan varsa bunu söyleyip ayrılırsa sevinirim, habersiz ayrılmak diğer arkadaşlar için hoş olmuyor bir hoşçakalın demek gerekir.
@COLIN Aralık ayından beri yok
accessdenied gelmeyecekmiş artık, kendi kararıdır bir şey diyemem ama amacınız kilo vermek ve bunu bir grupla yapmaksa eğer, o yok bu da yok deyip kendinizi de salmayın zira kimse için değil kendiniz için spor yapıp beslenmenize dikkat ediyorsunuz.
Hiçbir şey değişmesi Çarşambaları hala tartı günümüz, kilo veremeyen 7500 adım atar ki bana kalsa fazlasını yaptırırım ama şartlarınızı da düşünüp makul bir ceza uygulanıyor, 2 hafta üst üste geçerli bir mazeret sunmayan listeden çıkarılır.
Sormak istediğiniz, önermek istediğiniz bir şey varsa yazın istişare ederiz
Ara sıra uğraHerkese selam, çok uzun ara vermek zorunda kalınca açıkçası hevesim de kalmadı, motivasyonum da. Mune bence harika yönetiyor grubu zaten bana kalsanız hepiniz şişmiştiniz, ndnxn devam eden herkese başarılar diliyorum, umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız