- 3 Temmuz 2022
- 4.454
- 12.822
- 138
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.521
Niye cıkmıyorsun o zamanEvet ben de bozamam diyecektim ama maalesef regl değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye cıkmıyorsun o zamanEvet ben de bozamam diyecektim ama maalesef regl değilim
Eklemeyi unuttum bünyeden bünyeye değişebilir bence cünkü ben kendimi tanıyorum çokkkkk sisiyorummBen regl oldugum halde başladım diyete hala da bitmedi bu kadar etki etdigini bilmiyodum
Çünkü kilo vermemiş olabilirimNiye cıkmıyorsun o zaman
yine kim kimi seviyor kimi sevmiyorkaçırdımSeni de çok seviyorum bu grubu en cok bu nedenle seviyorum sevdiklerim burada belki bazılarınızla ikili diyalogumuz yok ama enerjisi çok iyi gelenler var
Ben de seni seviyorumBen de hepinizi çok seviyorum iyi varsınız hepiniz evet bana sormamış olabilirsin ama söyliyim gene de
TartıyaNereye
Regl öncesini de çıkarırsak geriye bir şey kalmıyor. Aslında herkes zayıfRegl öncesi de dahil mi buna
Bu grupta sadece sevisenler var ahahsyine kim kimi seviyor kimi sevmiyorkaçırdım
Annem regli olmadığından şüşko zaarRegl öncesini de çıkarırsak geriye bir şey kalmıyor. Aslında herkes zayıf
Benimde gobegim şişiyo belli oluyor regl oluncsEklemeyi unuttum bünyeden bünyeye değişebilir bence cünkü ben kendimi tanıyorum çokkkkk sisiyorumm
Benim her yerim ya ayaklarım ellerimBenimde gobegim şişiyo belli oluyor regl oluncs
Ahaahah hayır kız, tartıya çıkmama şeysini diyorum bitince mi çıkmalı yani, koçum siz ne diyorsunuz bu duruma Depresif PenguenRegl öncesini de çıkarırsak geriye bir şey kalmıyor. Aslında herkes zayıf
Tabii yaAnnem regli olmadığından şüşko zaar
Bitince bence. Benim bi 10 güne olur biter acaba onu mu bekleseydimAhaahah hayır kız, tartıya çıkmama şeysini diyorum bitince mi çıkmalı yani, koçum siz ne diyorsunuz bu duruma Depresif Penguen
Regli zamanı tartıda mutlaka biraz fark eder küloAhaahah hayır kız, tartıya çıkmama şeysini diyorum bitince mi çıkmalı yani, koçum siz ne diyorsunuz bu duruma Depresif Penguen
O zaman ben aslında yoğumRegli zamanı tartıda mutlaka biraz fark eder külo
Reglden nefreett ama olmasakta sorun işteBenimde gobegim şişiyo belli oluyor regl oluncs
Çikita muuuzz muzzz muzzzzBitince bence. Benim bi 10 güne olur biter acaba onu mu bekleseydim
Regl neyse de pms çok kötü benim olmayan memelerim bile şişiyoReglden nefreett ama olmasakta sorun işte
Bu beni mutlu ettiRegli zamanı tartıda mutlaka biraz fark eder külo