- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.561
Diyet bitince bu grubu mizah kategorisine taşıtalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi bardak suyun hesabını yapıyoruz ajakdlchfarki yazarsın
Sen kiloyu -çiş olarak yaz bence, çünkü azdan az giderSabah çişimi yapmadan asla tartılmam
Ben yanmak istiyorum
Kızzz sacmalamaaa uyku tutmuyor titreyerek uyumak vardı simdiOdununuz bol olsun darısı başıma kız
Biter mi gercektenDiyet bitince bu grubu mizah kategorisine taşıtalım
Seninki biter de konu sahibininki… zaten çok zayıflık da iyi değilBiter mi gercekten
Sen bitirirsin bence, benim için ise zayıf parmaklı kadın olmadan bitmezBiter mi gercekten
Hem de kilo bize yakışıyor demiSeninki biter de konu sahibininki… zaten çok zayıflık da iyi değil
Ünsallah sabrım olurda bitiririm bitiririzSen bitirirsin bence, benim için ise zayıf parmaklı kadın olmadan bitmez
Tabii kızııım hepiniz balsınız ama bunu dedim diye diyeti bırakmayın he mi gurban olduklarımHem de kilo bize yakışıyor demi
Bence biter bu tayfa komple aspava yaparSeninki biter de konu sahibininki… zaten çok zayıflık da iyi değil
O kadar çok istiyorum ki hep beraber bir Aspava bir Anıtkabir yapalık buradaki canım kadınlarla (Aspava’yı şimdi ekledim listeye ben Anıtkabir’e gitmek istiyorum hep beraber )Bence biter bu tayfa komple aspava yapar
Yok yok burdan dönülmez artıkTabii kızııım hepiniz balsınız ama bunu dedim diye diyeti bırakmayın he mi gurban olduklarım
Kendini banlat ama gerçi ben seni ararım o dq kurtarmazKızlar yatıyorum enerjilerimi uykuda harcayıp 2 kilo vermeye niyetlendim. Öperim sabah görüşürüz inşallah bi aksilik olmazsa belki çığ düşer rakım 0 ama belli olmaz tabii ki hayatın neler getireceğini kim bilir di mi
İyi geceler kuzumKızlar yatıyorum enerjilerimi uykuda harcayıp 2 kilo vermeye niyetlendim. Öperim sabah görüşürüz inşallah bi aksilik olmazsa belki çığ düşer rakım 0 ama belli olmaz tabii ki hayatın neler getireceğini kim bilir di mi
Neden olmasın ki hayat süprizlerle dolu ama İstanbul a gelirseniz bi dolma bahçe yaparızO kadar çok istiyorum ki hep beraber bir Aspava bir Anıtkabir yapalık buradaki canım kadınlarla (Aspava’yı şimdi ekledim listeye ben Anıtkabir’e gitmek istiyorum hep beraber )
Ağzını hayra ac kız iyi geceler bebikKızlar yatıyorum enerjilerimi uykuda harcayıp 2 kilo vermeye niyetlendim. Öperim sabah görüşürüz inşallah bi aksilik olmazsa belki çığ düşer rakım 0 ama belli olmaz tabii ki hayatın neler getireceğini kim bilir di mi
Yapalııım yapalııım Atam nerelere ayak bastıysa oralar gidelim (orta doğudaki cepheler hariç )Neden olmasın ki hayat süprizlerle dolu ama İstanbul a gelirseniz bi dolma bahçe yaparız