- 3 Temmuz 2022
- 4.454
- 12.822
- 138
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.581
Ah cok güzel olurYapalııım yapalııım Atam nerelere ayak bastıysa oralar gidelim (orta doğudaki cepheler hariç )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah cok güzel olurYapalııım yapalııım Atam nerelere ayak bastıysa oralar gidelim (orta doğudaki cepheler hariç )
Yat ailurophile kilosunda uyanırsın belkiKızlar yatıyorum enerjilerimi uykuda harcayıp 2 kilo vermeye niyetlendim. Öperim sabah görüşürüz inşallah bi aksilik olmazsa belki çığ düşer rakım 0 ama belli olmaz tabii ki hayatın neler getireceğini kim bilir di mi
Kız sen o kadar yedin içtin nasıl zayıfladın anlatGünaydın kuşolar.
Akşam 5’ten sonra yemedim. He bir de kahvaltıda simit poğaça yediysem öğleyi es geçtim. Akşam hafif yedim.Kız sen o kadar yedin içtin nasıl zayıfladın anlat
Ben hiç simit poğaça yemedim sabah kahvaltısı yapmadım 3 gün. Beni doğum günüm mahvettiAkşam 5’ten sonra yemedim. He bir de kahvaltıda simit poğaça yediysem öğleyi es geçtim. Akşam hafif yedim.
Kimin doğum günü vardı? Evet öyle bir aktivite olunca benim bir haftam boşa gidiyor.Ben hiç simit poğaça yemedim sabah kahvaltısı yapmadım 3 gün. Beni doğum günüm mahvetti
Git git hak ettin o değil de herkes -1.70,1.65-1.5 kg falan çıkcak küsuratla kaybedicezŞimdi kendimi ödüllendirmek için dışarıda kahvaltıya gidiyorum. Süslenmem lazım.
BenimKimin doğum günü vardı? Evet öyle bir aktivite olunca benim bir haftam boşa gidiyor.