- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.501
Olsun ben bilmeden kırmak istemem seni ayrıca güçlü gadınları severiimBünyem alışkın ben de dalgaya alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ben bilmeden kırmak istemem seni ayrıca güçlü gadınları severiimBünyem alışkın ben de dalgaya alıyorum
Hakem bizi deniyor. Ayık olunHa benim yani dolandırıcı
Görüntülü konuşmada alnın ve keçileri gördüm ama gördüm sonuçtaDi mi gözünle gördün
İyi gecelerİyi geceler kızlar öpüldünüz
Ben de seni çok seviyorumOlsun ben bilmeden kırmak istemem seni ayrıca güçlü gadınları severiim
Olm zaten 2 kilo vermişsin 1 haftada 8 kilo mu verecektinBu arada dikkatimi çekti kimse regl zamani tartiya çıkmıyor ama ben 1haftadır reglim hala devam ediyor oda tartiya şişkinlik olarak etki ediyodur
İyi geceler bebeyimİyi geceler kızlar öpüldünüz
Bunu da yazayım kacayım ben diyetisyene giderken illa regl son günü gel dedi dedim yok çok ödemim cıkıyor neyse gittim o da ne 59.8 cıktım kadın sok neyse analize falan baktı vucudumda hic olmadığı kadar su vardı o yüzden regl bitene kadar tartı yok psikolojimi bozamam yineBu arada dikkatimi çekti kimse regl zamani tartiya çıkmıyor ama ben 1haftadır reglim hala devam ediyor oda tartiya şişkinlik olarak etki ediyodur
Reglin bitince bir daha tartılırsın çiçeğim bir şey olmazBu arada dikkatimi çekti kimse regl zamani tartiya çıkmıyor ama ben 1haftadır reglim hala devam ediyor oda tartiya şişkinlik olarak etki ediyodur
BeniBen de seni çok seviyorum
olsun 500gramda ödeme çıkayımOlm zaten 2 kilo vermişsin 1 haftada 8 kilo mu verecektin
Evet ben de bozamam diyecektim ama maalesef regl değilimBunu da yazayım kacayım ben diyetisyene giderken illa regl son günü gel dedi dedim yok çok ödemim cıkıyor neyse gittim o da ne 59.8 cıktım kadın sok neyse analize falan baktı vucudumda hic olmadığı kadar su vardı o yüzden regl bitene kadar tartı yok psikolojimi bozamam yine
Artık kabul edin ben baya seviliyorum
Seni de çok seviyorum bu grubu en cok bu nedenle seviyorum sevdiklerim burada belki bazılarınızla ikili diyalogumuz yok ama enerjisi çok iyi gelenler var
Ben regl oldugum halde başladım diyete hala da bitmedi bu kadar etki etdigini bilmiyodumBunu da yazayım kacayım ben diyetisyene giderken illa regl son günü gel dedi dedim yok çok ödemim cıkıyor neyse gittim o da ne 59.8 cıktım kadın sok neyse analize falan baktı vucudumda hic olmadığı kadar su vardı o yüzden regl bitene kadar tartı yok psikolojimi bozamam yine
Ben de hepinizi çok seviyorum iyi varsınız hepiniz evet bana sormamış olabilirsin ama söyliyim gene de