- 21 Temmuz 2008
- 2.307
- 15
- Konu Sahibi sebnem1978
- #1.061
http://www.kadinlarkulubu.com/bolge...latici-yag-karisimlarini-kullanan-oldumu.html
kimse ilgilenmemiş keyifleri bilir :sinifsinif:
kimse ilgilenmemiş keyifleri bilir :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol gösterge göstermeyince her adımı saymak olmuyo en azından yaklaşık tahmin ederim kaç kalori yaktığımı
dün selilüt kremi sürdüm streçledim kendimi :)
40 dk kadar titreşimli bel kemeri taktım
yemekten önce 1000
yemekten 2 saat sonra 1000 olmak üzere 2000 adım yaptım. inanılmaz terledim ve mışıl mışıl uyudum :) bu arada 40 beden giyiyordum. 40 beden etekler bol geliyor artık. haftasonu 38 beden elbise denedim ve içine girdim :)
sevgili fatos hanim,titresimli bel kemerinin gercekten faydasi oluyormu,bende ne zamandir almayi dusunuyorum tereddutteyim de onun icin fikirleriniz ve onerileriniz cok onemli benim icin.tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
canancım kilo vermede işe yaradığını söyleyemem. sadece sıkılaşmaya ve incelmeye yarıyor. birde masaj yapılan bölgeyi ısıtıyor.
twist shape masaj aletinden çok daha etkili. ben almışken ikisinide kullanıyorum :)
İnş. bizde gireriz 38 bedene ALLAH'IM banada nasip et ya rabbim!!
o bel kemerini bende aldim sabah aksam hep kulandim ama hic faydasini görmedim önceleri vücüdümu sıklastirmak istiyordum ama olmadi sadece olan eletrik parama oldu halada sıkılastiramadim yaz geldi gececek benneyaptımki
ben 52 olmuşum kızlar 1 kilo daha gitmiş:kedi:
kızlar sizin bacak ve basenden başka yerleriniz çalışıyor mu?
kızlar sizin bacak ve basenden başka yerleriniz çalışıyor mu?