- Konu Sahibi sebnem1978
- #1.021
kızlar kipada hala indirimde mi? acil cevap bekliorum çünkü acayip gaza geldim alıp başlamam lazım hemen:)
Tatlım ben geçen hafta kipadan aldım 59 tl ye.Halada vardır muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kipada hala indirimde mi? acil cevap bekliorum çünkü acayip gaza geldim alıp başlamam lazım hemen:)
yani yana dogru diil de hani dumduz one arkaya die olmuyo adımlar braz yana dogru kayıyo ya o iste =))
her gun 1000 adım we uzeri yapnca ben 1.5 kiloya yakın weriyorum dzensz yapınca 1 falan gidiyo....ayrca ben dyet yapmıyorum
ben 10 gunde falan acayp inceldm herkes farketti bi anda oldu ozellkle kalcam epey kuculdu sekle girdi
ben 1 1.5 ayda 4 kilo werdim ama yaglarım gitti su diildi o yuzden cok farketti zaten olculerim aynı... diyet de yapmıyorum ewet yine de az cok dikkat ediyorum tabiiCanım tartılmışmıydın.Hani şu kadar günde şu kadar kilo verdim gibi bi ölçün varmı.Ben 500 adımla bile tartıda farketmesine çok şaşırdım.Yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum gerçi arada kaçmaklarım oluyoda.Durmuştu kilo vermem.Sabah tartılınca şaşırdım.Bu akşamda yapıyım ve yarın sabah tartılıyım.Daha net anlayabilirim herhalde.
Bide sen diyet de yapmıyosun değil mi?
ben annemlerin yanına geldim tatil yaptık denize girdim yuzdum ohh kaydirigubbakcemile2 stepperımı getiremedm tabii bolca da yemek yedim 2 hafta burdayım donunce beni cok zor gunler beklio kaydirigubbakcemile3Kızlar nerelerdesiniz.
benmkinn ayarı sert ama yaptıkca yumusuyo tw karsısında yapmayı dene ya da guzel bi sarkı ac dans et de yap o zaman farkına warmıosun kac adım yaptıgınnbende birşey sormak istiyorum bu günde 1500 yapanlar adım ayarı nasıl yumuşakmı sertmi benim sanırım sert düzenlide yapmadım gerçi ama ben 100 adımda tükeniyorum mafoldumben