- Konu Sahibi sebnem1978
-
Arkadaşlar ben de 3 gündür yapıyorum.bu başlık altında okudum hemen aldım.Kipa mağazasında 45 ytl.Dün yani 18 aralık,1000 adım 140 kalori harcadım.bugün de yaptıktan sonra yazıcam.ama boğazıma daha hakim olmalıyım.:1no2:
cubuk kraker
evet canım hergün yapıyorum 6 sar dakikalık seanslarla günde defalarca ne akdar yapabilirsem sanırım günde bi 10 defa 6 sar dakikalık yapıyorumdur toplam 200 adım atabiliyorum 6 da oda 30 kalori yaktıgımı gösteriyor ama bu 200 adım içinde 2*3 defa 5*10 saniye bi dinleniyorum zira bacaklarınmın tamamı kasları calsıyo ve yorucu oluyo belki zamanla sayıyıd yükseltirim yeni oldugum için cabuk yoruluyorum burdaki püf nokta su sanırım bu adımları basarken altta vide varya onu iyice sonuna kadar sıkmamız lazımki zor basılsın ben sonuna kadar sıktım zor basılsın daha cok calsısın kaslarım diye senin bu resimdeki alet varya süper bişey o ben onun iste adım bastıgımız bölümünü aldım arkasındaki su saga sola döndügümüz yuvarlak seyi cok önceden tek olarak almıstım dur onuda deneyeyim gün içinde aklıma getiridin bak sagol :)
merhaba arkadaşlar
bende sipariş verdim bu aletten ve dün eline ulaştı. 110 ytl ye aldım. akşam 10dk zor çalıştım. bacaklarım çok ağırdı. normalde bisiklet kullanıyorum. 40dk hatta sıkılmasam 1 saat bile kullanabilirim. ama bu alet çok zorya. işe yarayacak gibi görünüyor. birde ayarı çok sıkı galiba ayarını düşürecek yerini bulamadım. bilen varsa söylesin bana. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?