- Konu Sahibi sebnem1978
-
darkblue
yazdıklarından cok etkilendim canım baban için Allah rahmet eylesin insanlarla ugrasmak zor işte malesef ama basa cıkmak gerekiyor her ne kadar zor olsada.bi kızım olursa bigün cok güçlü kendine güvenen cok ama cok cadı bi kız yetiştirecem ben gibi kimsenin kendisini üzmesine izin vermesin cadolozun tek olsun :)
bu arada 30 dklık step i hiç drmadan mola vermeden dinlenmeden mi yaptın
bide kızlar bu sitede bişey yazıyo ya cevizle sarımsagı suya koyup sabah için aynı anda bidaha bi su bardagına bi sarımsak bi ceviz gene ıslatın ertesi sabah için diyoya ben onu sabah suya koydum gece yatarken içecem içebilirsem tabi valla gsabah sabah içemem onu bütün gün sarmsakmı kokayım bide ac ac içilmez o be gece içip yatacam gündüzde stepe baslıcam artık bayram son gün artık misafir trafigi azalır bende step ime baslayabilirim sanırım
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım aslında arkadaşlar değil ablalarım diyim cunku 19 yasındayım:)
ben de leg magic almak istiyorum
bu alet hakkında fikirleriniz nelerdir acaba benim basen bölgemde ve bacaklarımda bayagı bi spora ihtiyacım var:)) şimdiden teşekkürlerrrhihoyyyt
mrb arkadaslar
yarem canım bak senin hangi sistemle alısveriş yaptıgını sipariş verdigini bilmiyorum ama ben hep söyle yaparım siteden begenirim ürünü mail atarım siteye tel numaramı yazarım su üğrünü almak istiyorum verdiigm numaradan bana ulasın derim yollarım 5 dk sonra falan arıyolar zaten genelde adres bilgilerimi veriyorum kapıda nakit ödeme veya mail order sistemiyle kredi kartıyla ödeme yani bi nevi bu sekilde ödeme işlemini haledip ürünübeklemeye baslıyorum en gec 1 hafta içindede gelir zaten sende böyle yap bence senin o sipaişte para havale ettinmi anlamadım eft falann yaptınmı yani etmediysen sipariş iptal olur muhtemelen
mrb arkadaslar
yarem canım bak senin hangi sistemle alısveriş yaptıgını sipariş verdigini bilmiyorum ama ben hep söyle yaparım siteden begenirim ürünü mail atarım siteye tel numaramı yazarım su üğrünü almak istiyorum verdiigm numaradan bana ulasın derim yollarım 5 dk sonra falan arıyolar zaten genelde adres bilgilerimi veriyorum kapıda nakit ödeme veya mail order sistemiyle kredi kartıyla ödeme yani bi nevi bu sekilde ödeme işlemini haledip ürünübeklemeye baslıyorum en gec 1 hafta içindede gelir zaten sende böyle yap bence senin o sipaişte para havale ettinmi anlamadım eft falann yaptınmı yani etmediysen sipariş iptal olur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?