- 5 Ocak 2016
- 59
- 17
- 39
Canım göbek eriten diyor fakat göbek dışında yağlarda etkisi oluyor mu bir fikrin var mi?Merhaba arkadaşlar. bende aranıza katıldım. Boyum: 160 Kilom:62,5
2 gün önce diyet+limonlu yoğurt kürüne başladım. 2 günde 1 kg gitti ve göbeğimde inanılmaz bi yumuşaklık hafiflik hissediyorum. Gelişmeleri yazıcam
Benim 7 aylik bebeğim var.1 haftadır yapıyorum.bi sorun yok suanlik.ek gıdalara geçince gönlüm rahatSelam kızlar ben 20 yaşındayım 79 kiloyum 6 aylik kızım var ben denesem olurmu acaba emzirdiqim için sürekli acikiyorum etkisi olabilir mi
selam hanimlar
Göbek bölgesindeki aşırı ve gereksiz kilolarınızdan kurtulmayı başaramıyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saracoglu’nın sunduğu yoğurt ve limon kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.
Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü denemeden önce öğrenmeniz gereken en az 2 hafta devam etmeniz gerektiğidir. 1 – 2 gün denedikten sonra işe yaramadığını düşüncesine kapılıp sakın bırakmayın. Rahat ve basit şekilde hazırlayacağınız Yoğurtlu Limon kürü tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan, kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.
Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
- Yarım limonun suyu
- 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
- 1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir)
Yukarıda verilen olculerde limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen uygun bir kase içerisinde karıştırın.
YAPILIŞI: Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.
Günaydın ben 6 aylık anneyim ve Bebeğimi emziriyorum bu sebepten kür denemeye çekindim açıkçası 15 gündür gece yatmadan önce ve sabah aç karnını sıcak su içiyorum 4 kilo vermişim inanamadım ama oldu çok mutlu oldum çünki içerken bile hiç umudum yoktuselam hanimlar
Göbek bölgesindeki aşırı ve gereksiz kilolarınızdan kurtulmayı başaramıyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saracoglu’nın sunduğu yoğurt ve limon kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.
Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü denemeden önce öğrenmeniz gereken en az 2 hafta devam etmeniz gerektiğidir. 1 – 2 gün denedikten sonra işe yaramadığını düşüncesine kapılıp sakın bırakmayın. Rahat ve basit şekilde hazırlayacağınız Yoğurtlu Limon kürü tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan, kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.
Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
- Yarım limonun suyu
- 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
- 1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir)
Yukarıda verilen olculerde limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen uygun bir kase içerisinde karıştırın.
YAPILIŞI: Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.
Sabahları sıcak suyuda deneyecem.bu arada 1 haftadır yapıyorum.suanlik yarım kilo gitti. Sabahları kahve içmek nasıl olurGünaydın ben 6 aylık anneyim ve Bebeğimi emziriyorum bu sebepten kür denemeye çekindim açıkçası 15 gündür gece yatmadan önce ve sabah aç karnını sıcak su içiyorum 4 kilo vermişim inanamadım ama oldu çok mutlu oldum çünki içerken bile hiç umudum yoktu
Komşum sabah aç karnına sade Nescafe ile zayıfladı bu arada ilgilenirsen özelden yazabilirsin arkadaşım bir ürün ile 31 kilo verdiSaba
Sabahları sıcak suyuda deneyecem.bu arada 1 haftadır yapıyorum.suanlik yarım kilo gitti. Sabahları kahve içmek nasıl olur
Türk kahvesi ile denemek istiyorum.ganocafe diyebilecek duydum ama denemek istemiyorumKomşum sabah aç karnına sade Nescafe ile zayıfladı bu arada ilgilenirsen özelden yazabilirsin arkadaşım bir ürün ile 31 kilo verdi
Türk kahvesini de duymuştum ama bi müddet sonra mide yanması yaptığını biliyorum dikkat etmelisin programlı yapmalısınız arada birkaç gün mola verip midenizi dinlendirinTürk kahvesi ile denemek istiyorum.ganocafe diyebilecek duydum ama denemek istemiyorum
Hiim mide yanmasi henüz olmadı.ama zamanla yapacağını tahmin etmiştim.inşallah teker teker dökülür kilolar.özgüven azaliyorost: 45301709 .!.:Türk kahvesini de duymuştum ama bi müddet sonra mide yanması yaptığını biliyorum dikkat etmelisin programlı yapmalısınız arada birkaç gün mola verip midenizi dinlendirin
İnşallah birkaç kilo özgüvenini kırmamalı bence dirayetli ve kararlı olunca herşey olurHiim mide yanmasi henüz olmadı.ama zamanla yapacağını tahmin etmiştim.inşallah teker teker dökülür kilolar.özgüven azaliyor