- 27 Ekim 2013
- 20
- 18
canım tam olarak nasıl yapıyorsun günde ne kadar yiyorsun aç karnına felna mı dikkat etmem gereken neler var söylermisin??Ben yapıyor ve gayet memnunum. Öneririm! :) Müthiş incelme yapıyor.
Slm merve bu kürü yatmadan 15,20 dakika önce yiyeceksin yedikten sonra üzerine su filan icmeyeceksin biseyde yemicen tabi iki haftadan fazla yapma iki hafta dene yemenede dikkat edersen bikac kg verirsinArkadaşlar bende bu kürü denicem ama hiç kür denemedim. Sadece bunu mu yicem ?
Çok haklısın önceki diyet ve sporumda dH hızlı kilo vermiştimMerve spora gitmen diyet yapman ve evde kalman herşey mükemmel kilo vermemek için önünde bir engel yok. www.nasilkiloveririm.net/Makale/diyet-yapmadan-zayiflama-yontemleri/ burda bol uyumanın kilo aldırmadığını hatta zayıflattığını söylemişler. Ama o bol saatleri öğleye kadar uzatmak yerine gece erken uyuyup sabaha kadar uzatman gerek
aynı durum bendede varr 60'lı kilolarıma dusmek ıstıyorum bende bugun baslıcam bakalım nasıl olucakk ınsaalh zayıflarsınnSlm Arkadaslar bende dün basladim bu küre bi kere daha baslamistim ama bi haftadan sonra devam etmedim yüzümde kizarma olunca korktum alerji yaptigini düsünüp biraktim ama bikac yerde okudugumda cildide güzellestiriyomus diye okumustum acaba ölü deriyi mi atiyodu o yüzden mi kizarma soyulma oldu diye düsündüm bakalim bu sefer olmaz insallah bende önceleri calisan bi bayandim 60 li kilolardan hic cikmiyodum isi birakip bikac sene evde kalinca hareketsizlik den dolayi 73 kg oldum tekrar 60 li kilolara düsmek istiyorum insallah basarabilirim diyet yapmayi hic sevmiyorum hemde cok zorlaniyorum