Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

pazartesı gunu dıyete donus yapıyorum ve bunu da uygulamaya baslayacagım :KK49:

Bende kaşıntı yaptı bu diyet. Normalde yoğurduda limonuda pul biberi de bolca yerim ama üçü karışınca tersmi tepti ne

Benim sadece bıngıl bıngıl göbeğim var. 2 doğumdan sonra normaldir sanırım :KK66: spor yapmayı hiç sevmiyorum, mekik çekmekten nefret ediyorum :KK70:Ama yine de göbek gitsin istiyorum :KK22::KK59: Bunu uygulasam işe yarar mı ki:KK22:

Slm kızlar bende dün başladım acaip gaza geldim yengem önerdi bana onun bir arkadaşı ve doktor olan kızı yapmışlar çok güzel kilo vermişler bende başladım spor da yapacağım inşallah yediklerime de dikkat ediyorum hadi hayırlısı gitsin kilolar inşallah bu arada 1/60 boyum 75,5 kilom sabah Akşamdan 1 kilo verdim dün 76,5 geliyordum hadi hayırlısı 65 felan olmak istiyorum

1 kere yaptım tuvalete çıkarmayınca bıraktım Şimdi tekrar başladım. İsot pul biberle yaptım. Düzenli yapmaya çalışacağım umarım işe yarar. Bel eğitici korsede aldım onuda hergün takıyorum. Birde akşam 7den sonra bişey yemiycem.

ben bi kere denedim geçen hafta yatmadan önce içtim, yattığımda sanki midem yanıyor yağlar eriyor gibi hissettim valla bnce çok iyi bişey ama yatmadan önce içmeyin mide yandığı için rahatsız ediyo bir müddet :) birde bi arkadaşım 2 karık yogurdu bir maden suyu ile karıştırıp içti diyet yaptı spora gitti kalçasındaki kilolardan kurtuldu bunuda deneyebilirsiniz. bende dün beşi bir arada çay aldım bakalım oda iyiymiş spor diyet bu çay bakalım hepsi bi arada fazla verebilcek miyim :)

Slm Arkadaslar bende dün basladim bu küre bi kere daha baslamistim ama bi haftadan sonra devam etmedim yüzümde kizarma olunca korktum alerji yaptigini düsünüp biraktim ama bikac yerde okudugumda cildide güzellestiriyomus diye okumustum acaba ölü deriyi mi atiyodu o yüzden mi kizarma soyulma oldu diye düsündüm bakalim bu sefer olmaz insallah bende önceleri calisan bi bayandim 60 li kilolardan hic cikmiyodum isi birakip bikac sene evde kalinca hareketsizlik den dolayi 73 kg oldum tekrar 60 li kilolara düsmek istiyorum insallah basarabilirim diyet yapmayi hic sevmiyorum hemde cok zorlaniyorum

Ben bu kürü yaklaşık 3 haftadır yapıyorum mide şişkinliğinin inmesinde çok faydaıs oluyor ayrıca başladığımda ekmek yemeyide bıraktım pek yemiyorum.Üç Haftadır bir buçuk kilo civarı verdim. Tavsiye ederim .

Slm M
Arkadaşlar bende bu kürü denicem ama hiç kür denemedim. Sadece bunu mu yicem ?
Slm merve bu kürü yatmadan 15,20 dakika önce yiyeceksin yedikten sonra üzerine su filan icmeyeceksin biseyde yemicen tabi iki haftadan fazla yapma iki hafta dene yemenede dikkat edersen bikac kg verirsin

Ben spora gidiyorum diyette yapıyorum. Sivasta okuyorum evde kalıyorum herşeyi yapma imkanım var. Ama öğlen kalkıyorum ya :KK43: diyete çok etkisi var :KK43:(((

Merhaba arkadaşlar. bende aranıza katıldım. Boyum: 160 Kilom:62,5
2 gün önce diyet+limonlu yoğurt kürüne başladım. 2 günde 1 kg gitti ve göbeğimde inanılmaz bi yumuşaklık hafiflik hissediyorum. Gelişmeleri yazıcam :KK54:

Slm Arkadaslar bende dün basladim bu küre bi kere daha baslamistim ama bi haftadan sonra devam etmedim yüzümde kizarma olunca korktum alerji yaptigini düsünüp biraktim ama bikac yerde okudugumda cildide güzellestiriyomus diye okumustum acaba ölü deriyi mi atiyodu o yüzden mi kizarma soyulma oldu diye düsündüm bakalim bu sefer olmaz insallah bende önceleri calisan bi bayandim 60 li kilolardan hic cikmiyodum isi birakip bikac sene evde kalinca hareketsizlik den dolayi 73 kg oldum tekrar 60 li kilolara düsmek istiyorum insallah basarabilirim diyet yapmayi hic sevmiyorum hemde cok zorlaniyorum
aynı durum bendede varr 60'lı kilolarıma dusmek ıstıyorum bende bugun baslıcam bakalım nasıl olucakk ınsaalh zayıflarsınn

X