- 1 Aralık 2008
- 335
- 1
2 haftadır yapıyorum yanında ekmeği ve şekeri kestim 2 kilo verdim ama bu giden kiloyu kure bağlamıyorum diyetime bağlıyorum. yıne de devam. bu arada 8 aylık bebeğim var emzirmeye devamSelam hanımlar
Kürü yapan hanımlar sonuçlar nasıl bilgi verirmisiniz
Ben varım yarın başlıycam, yarın sabah tartılmam lazım bikaçgündür tartılmıyorum çünkü,tartılıp bildiririmVarmisinizz kizlaaaarrr
İnşallah canimmm yaa hadi hayirlisi ben 3 gecedir uyguluyorum yatarken. Bide aksam 5 ten sonra bisey yememeye dikkat ediyorum ekmegi azlatmaya çalışıyorum simdiki kilom 64.4 hedef 59 60 olsam cok supeer olurr az gayret etsem hemen vericem de bu bogaz cok pis olunca her seyi yiyosunnEtkili yöntemlerden biri bu, çok denedim zaman zaman, ve her defasında olumlu sonuçlar aldım, hatta geçmişe biraz döndümde bu konuda baya denemişim ve güzel vermişim en son geçen nisanda 54.4de düşmüşüm. Ah ah 54ü görmeyeli aylar oldu ya, aylardır zerre dikkat etmiyorum yediklerime, saldım gitti iştahım çok açık, 2çocuk okuluydu ,bitmek bilmyen evişiydi dikat etmeye zaman kalmıyo eşim 3vardiyalı çalışıyo her hafta başka çile :) en güzel vardiya 16-24saatleri,çünkü öğlen 3te gidip gece 1de geliyo ve akşam erkenden yiyebiliyoruz çocuklarla, o hafta çok güzel geçiyo ama diğer 2hafta hep eşim sağolsun geç yiyoruz olmuyo
Hadi bismillah bugün tekrar milat olsun bakalım 2hafta devam ederim ve sonuçları bildiririm, 15tatiline kadar 55i görsem yeter, memlekete gidicez tatilde :)
Aynneen daha iyi olur. Olustur istersen bizide etiketleHatta bir forum oluştursak güncel paylaşsak