Sen de benim gibisin ben de aynen yeşil çay ılık su yatmadan pul biberli kür tarçınlı süt dans ediyom on dakıka falan bi de bacak hareketleri yememe de dikkat edıom cumadan beri ne yediysem yazıorum sen de yaz ve su en az on bardakAz yemeğe çalışıyorum.Tarçınlı türk kahvesi içiyorum.Yeşil çay içiyorum kefir içiyorum.Yoğurt kürü yapıyorum 2 lt su içmeye çalışıyorum.Sabahları da ceviz suyu içiyorum :) Baya bişey yapıyormusum yazınca fark ettim.Bakalım fark olacak mı
Sen de benim gibisin ben de aynen yeşil çay ılık su yatmadan pul biberli kür tarçınlı süt dans ediyom on dakıka falan bi de bacak hareketleri yememe de dikkat edıom cumadan beri ne yediysem yazıorum sen de yaz ve su en az on bardak
Tamam olur suyu iyi içmissin ben on bardak bugün hadi bismillahYazmayı deneyim.Bugünlerde tarçınlı süt içmiyorum.Yarın sana diyetisyene gittiğim zaman verdiği yiyecekleri yazayım.Bugün su 14 bardak içtim
Ha şöyle yaaa çok sevindim yaz şöyle bakk Boğaz'ını kesemiyosan ekstra yaptığın şeyleri arttırYazmayı deneyim.Bugünlerde tarçınlı süt içmiyorum.Yarın sana diyetisyene gittiğim zaman verdiği yiyecekleri yazayım.Bugün su 14 bardak içtim
Ha şöyle yaaa çok sevindim yaz şöyle bakk Boğaz'ını kesemiyosan ekstra yaptığın şeyleri arttır
Ben de masabaşı hatta masanın da başının başı katibim bazı günler tuvalete vakit bulamadan her dakka yazı yaZıom ben de açıkçası çok hareketsiz ve üşengecim bu yüzden hareket etmek için uğraşlar buluom kendime suan mesaj yazarken yattığım yerden bacak hareketleri yapıyorum evi topladım bulaşıkları yerleştirdim kırk dakıka yazıcam bugünki listeme bu yaptığım bacak hareketlerini de marketten eve gelirken ondakka yürüdüm bunu bile yaZdım o kadar hareketsizim sen düşün allahtan dans ediyorum o da herzaman diil onu da yaZıomm ay çok komik bi yorum oldu bu
Ne güzelKızlar ben 6 ay önce bu kürü denemeye başladım diyetime dikkat ettim veeeeee 62 dem 48 e düşmüş bulunmaktayım
Her gun 6 ay boyunca yaptiniz mi hangi periyotlarda yaptiniz yada lutfen yazabilur misinizKızlar ben 6 ay önce bu kürü denemeye başladım diyetime dikkat ettim veeeeee 62 dem 48 e düşmüş bulunmaktayım
Ben yapmıştım etkili oldukızlar yapıp etkisini gören var mı bugün başlıcam ama metabolizmam baya yavaş 3 gün diyet spor gram oynamadı tartıda
Peki su icebilirmiuizselam hanimlar
Göbek bölgesindeki aşırı ve gereksiz kilolarınızdan kurtulmayı başaramıyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saracoglu’nın sunduğu yoğurt ve limon kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.
Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü denemeden önce öğrenmeniz gereken en az 2 hafta devam etmeniz gerektiğidir. 1 – 2 gün denedikten sonra işe yaramadığını düşüncesine kapılıp sakın bırakmayın. Rahat ve basit şekilde hazırlayacağınız Yoğurtlu Limon kürü tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan, kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.
Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
- Yarım limonun suyu
- 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
- 1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir)
Yukarıda verilen olculerde limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen uygun bir kase içerisinde karıştırın.
YAPILIŞI: Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.