- 2 Temmuz 2015
- 265
- 173
Geri döndüm kızlar :)) küre yeniden başlıcam gerçekten ama gerçekten çok çok etkili bir kür deneyin gördüğüm için söylüyorum daha ilk günden etkisini gösteren bi kür en azından bende öyle oldu sabah kalktığımda o hafiflik hissi muhteşem :)
Ama 2 haftadır ne spor yapabildim ne de bu kürü uygulayabildim soğuk havalardan gelen hastalık bana da uğradı çok şükür iyleştim saç uzatma kürümü bile aksattmıştım . Ve aşırı derece iştahım açıldı göbek yeniden kendini gösterdibende bugün ilk kürü mü yapayım dedim ...
etkisini gördüğünüz zaman nasıldı? incelme oldu mu?
Kurdeki malzemeleri iyice karistirmakmi gerekiyorGeri döndüm kızlar :)) küre yeniden başlıcam gerçekten ama gerçekten çok çok etkili bir kür deneyin gördüğüm için söylüyorum daha ilk günden etkisini gösteren bi kür en azından bende öyle oldu sabah kalktığımda o hafiflik hissi muhteşem :)
Ama 2 haftadır ne spor yapabildim ne de bu kürü uygulayabildim soğuk havalardan gelen hastalık bana da uğradı çok şükür iyleştim saç uzatma kürümü bile aksattmıştım . Ve aşırı derece iştahım açıldı göbek yeniden kendini gösterdibende bugün ilk kürü mü yapayım dedim ...
Evet :)Kurdeki malzemeleri iyice karistirmakmi gerekiyor
Merhaba emziriyor musun. Ben emziriyorum acaba sütü bozar mı6 ay önce dogum yaptim hiç kilo veremedimtekrar eski kiloma dönmek istiyorum. 18 kilo fazlam var. Yarindan itibaren bende bu küre başlayacağim. Her akşam 3 mile Leslie ve diyetle birlikte. Genelde uygulayan kimse sonuç yazmiyor ya istikrarsızız yada unutuyoruz. Ben kilo verdikçe motive olmak için yazacağim. 77 kilo ile başliyorum