Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

Selam hanımlar
Kürü yapan hanımlar sonuçlar nasıl bilgi verirmisiniz
2 haftadır yapıyorum yanında ekmeği ve şekeri kestim 2 kilo verdim ama bu giden kiloyu kure bağlamıyorum diyetime bağlıyorum. yıne de devam. bu arada 8 aylık bebeğim var emzirmeye devam:KK55:

Geçmişte epey yemiştim tadı güzel.epeyde faydasını gördüm diyetsiz bi şekilde kalan son kilolarımı vermiştim 57den 53emi ne düşmüştüm 2haftada :)
Aylardır 55 54 arasıyım ama 53ü görmek istiyorum yine.tekrar başladım bu gece.sabah 56.9çıkmıştım ama dün akşam 9da uzun makarna yedim 3tabak eh bu ağırlık normal :)
Çünkü bigün önce 55.4tüm bi makarna yiyip yattım sabah 1 buçuk klo artışla uyandım haha.bigünde atarım o kiloyu ben :KK66:

Son düzenleme:
10günde 2.500kg verdim,56.9dan 54.4 oldum bu çok iyiydi benim için.çünkü yediklerime dikkat etmedim ve ideal kilomun çok çok altındaydım zaten ama yinede işe yarıyor demekki kür bukadar verebilmişim:))

Bazilarini ishal bazilarini ise kabiz yapıyor
Bende kullandim zayiflattigini söyleyemem ama cok az gobegim kalmisti etkili oldu 1 daha da kullanmadim ben zerdecal olani kullanmistim.
Birde hemeroid sorunu olan pul biber olani kullanmamali azdiriyor daha cok zerdecal olani tercih etmeli

Deneyenler var mı acaba?
Ben az önce yaptım ama ramazanda biraz zor oluyo diyet falan :/
ona rağmen bakalım umarım işe yarar

bende denıyım balı benımde gobeyımı erıtmeye ıhtıyacım var aldı basını gıdıyo cunku boyumda kısa cıkmaması lazım o gobegın ne yapıyoruz yanı kızlar dırenıyoruuuz :) olumlu sonuc alanlar yazsın lutfeen :)

Kizlar gelin bu kuru birlikte uygulayalim her aksam yatmandan once limon 3 kasik yogurt pulbiber karisimi. Cok faydali 2 hafta boyunca deneyelim bide aksam 6 dan sonra bisey yemeyin ekmegi kesin

Etkili yöntemlerden biri bu, çok denedim zaman zaman, ve her defasında olumlu sonuçlar aldım, hatta geçmişe biraz döndümde bu konuda baya denemişim ve güzel vermişim en son geçen nisanda 54.4de düşmüşüm. Ah ah 54ü görmeyeli aylar oldu ya, aylardır zerre dikkat etmiyorum yediklerime, saldım gitti iştahım çok açık, 2çocuk okuluydu ,bitmek bilmyen evişiydi dikat etmeye zaman kalmıyo eşim 3vardiyalı çalışıyo her hafta başka çile :) en güzel vardiya 16-24saatleri,çünkü öğlen 3te gidip gece 1de geliyo ve akşam erkenden yiyebiliyoruz çocuklarla, o hafta çok güzel geçiyo ama diğer 2hafta hep eşim sağolsun geç yiyoruz olmuyo :KK70:
Hadi bismillah bugün tekrar milat olsun bakalım 2hafta devam ederim ve sonuçları bildiririm, 15tatiline kadar 55i görsem yeter, memlekete gidicez tatilde :)

Etkili yöntemlerden biri bu, çok denedim zaman zaman, ve her defasında olumlu sonuçlar aldım, hatta geçmişe biraz döndümde bu konuda baya denemişim ve güzel vermişim en son geçen nisanda 54.4de düşmüşüm. Ah ah 54ü görmeyeli aylar oldu ya, aylardır zerre dikkat etmiyorum yediklerime, saldım gitti iştahım çok açık, 2çocuk okuluydu ,bitmek bilmyen evişiydi dikat etmeye zaman kalmıyo eşim 3vardiyalı çalışıyo her hafta başka çile :) en güzel vardiya 16-24saatleri,çünkü öğlen 3te gidip gece 1de geliyo ve akşam erkenden yiyebiliyoruz çocuklarla, o hafta çok güzel geçiyo ama diğer 2hafta hep eşim sağolsun geç yiyoruz olmuyo :KK70:
Hadi bismillah bugün tekrar milat olsun bakalım 2hafta devam ederim ve sonuçları bildiririm, 15tatiline kadar 55i görsem yeter, memlekete gidicez tatilde :)
İnşallah canimmm yaa hadi hayirlisi ben 3 gecedir uyguluyorum yatarken. Bide aksam 5 ten sonra bisey yememeye dikkat ediyorum ekmegi azlatmaya çalışıyorum simdiki kilom 64.4 hedef 59 60 olsam cok supeer olurr az gayret etsem hemen vericem de bu bogaz cok pis olunca her seyi yiyosunn :bicak:

X