İnşallah canim faydali bir kur ekmegi birakicaksiniz gec saat yemek yemiyceksiniz bende 3 gecedir uyguluyorum hemen zayiflamasak bile karnin duz duruyo dinc oluyosun cok yemek yemiyince 3 gun dayansaniz gerisi gelir zaten rahat rahat yatiyosun karnin sismeden tavsiye ederim herkeseSlm arkadaslar dört gecedir uyguluyorum bu kürü ekmegide biraktim sadece kahvaltida oda cok az yiyorum boyum kisa 10 kilo fazlam var göbeğimde cok fazla ins faydasini görürüm.
Kızlar Bnde varım Bnde başlamak istiyorumİnşallah canim faydali bir kur ekmegi birakicaksiniz gec saat yemek yemiyceksiniz bende 3 gecedir uyguluyorum hemen zayiflamasak bile karnin duz duruyo dinc oluyosun cok yemek yemiyince 3 gun dayansaniz gerisi gelir zaten rahat rahat yatiyosun karnin sismeden tavsiye ederim herkese
Gel canim gel sende gel yeni guncel topigimizeKızlar Bnde varım Bnde başlamak istiyorum
Basla canim olculerini yaz gun gun yazalim kizlar bide size tavsiyem yatmadan 30 40 defa mekik cekin karin sporu ama ac karnina yogurt kurinu yaptiktan sonrabnde başlayacagım kızlarrr:)
Hadi bakalım inş canımbende bu akşam başlıyorum hadi bakalım