Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende hic sevmiorum ikisinide zorlamayim bari kendimi.
lahananinda yag yaktigini duydum ama cig olarak tüketilince migde zorlaniyormus daha cok yag yakiyormus o zaman ya bi hafta lahanaylami beslensek nabsak

bende hic sevmiorum ikisinide zorlamayim bari kendimi.
lahananinda yag yaktigini duydum ama cig olarak tüketilince migde zorlaniyormus daha cok yag yakiyormus o zaman ya bi hafta lahanaylami beslensek nabsak

cig şekildemi :1shok: dün yemegini yapmıştım dolapta yarım lahana daha var cig şekilde salatasını yapıyolar bacım öylemi yapsak yesek acaba fisfisfis

*yarim kilo beyaz lahana
*tuz,karabiber
*2 yemek kasigi sivi yag
*yarim limon suyu yada 2 yemek kasigi sirke

sabah domates ve peynir yedim kahvaltıdan önce elma sirkeli su içtim kahvaltıdan sonra limonlu su içtim sonra 2 bardak falan su içip merdiven inip çıktım ama öğlede 1 simit ve kıymalı poğaçanın yarısını yedim şmdi yeşilçay içecem ve 15 dk ip atlayıp nivea body cdsini yapcam lülülülülülü

günaydınnn a.s.
perizacım bana mantıklı geldi a.s
daha bi çekişmeli olur sankii :jeyyar:
diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsinler benim açımdan okey kaydirigubbakcemile5

fikrime katıldığına sevindim tşk.kaydirigubbakcemile5yaa şu durumda 70 kg.altındakiler doğal olarak bizden az kilo verecekler.bana göre adil değil.:1rolleyes:

kızlar dun 59.8bildirmistim ya...sonunda biraz olsun kabızlıktan kurtuldum bugun 58.7 kg idim :):):)
cok bi mutlu oldum yaa :)

ben normalde çok üşüyen biriyim,sabah kalkar kalmaz yeşil çayla biberiye çayı içiyorum ısınıyorum.müthiş hızlandırıyor biberiye metabolizmayı ben denemedim ama kekik de öyleymiş.

bu siteye aktıf olarak mesaj yazmaya basladıgımdan berı neredeyse 3 kilo verdim vermeye devam kızlarr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ama bana göre önemli olan yarış içinde azimlenmek kimin daha fazla verdiği çok da önemli değil

kazanmak istemediğin şey yarış olamaz...hiç 1. oldun mu bilmem ama emin ol keyifli ..insanı bayağı gaza getiriyo.amacımız zayıflamaksa daha fazlasına ihtiyacımız var.zaten kendi başımıza başarabilseydik burda olmazdık.fikrine saygı duyuyorum..ama öyle daha eğlenceli-heyecanlı olur diye düşünüyorum canım...

kızlar ben bu yarışı fazla ciddiye alıyorum.çünkü zayıf olmayı çook istiyorum.gelelim akşam yemeğime -limonlu pırasa-salata.3 saat sonra da meyve yerim ve gün biter...

kızlar slm bgn kan değerlerim müthiş derecede iyiydi diyet yapmama rağmen önceden demir eksikliği vardı bende şükür oda kalmamış demekki sağlıklı bir şekilde kilo vermişim hatta dengelide beslenmişim kidemir eksikliğim kalmamış çok mutluyum
ve artık benim yağlarım gidiyo sanırım görüntüde çok inceliyom kıyafetlerim dahada genişlemiş tartıda gr oynamıyo bu hafta 1kilo verdim sadece
görenlerde diyo günden güne eriyon diye
hastalanmamda sanırım psiklojikmiş

çok sevindim senin adına a.s
gözün aydın a.s.

sağlklı zayıflamana sevindim.inş.hep böyle devam ederkaydirigubbakcemile5

19-26 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................58.2

mehay.....................................61.7

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.8

whitehall..................................71.4

adasu .....................................74.3

periza......................................87

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................79.8

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................63

cimcime81................................105

Ara ara listemizi guncelleyelimki arkalarda kaybolmasin....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…