- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.801
bende hic sevmiorum ikisinide zorlamayim bari kendimi.
lahananinda yag yaktigini duydum ama cig olarak tüketilince migde zorlaniyormus daha cok yag yakiyormus o zaman ya bi hafta lahanaylami beslensek nabsak
günaydınnn a.s.
perizacım bana mantıklı geldi a.s
daha bi çekişmeli olur sankii :jeyyar:
diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsinler benim açımdan okey kaydirigubbakcemile5
fikrime katıldığına sevindim tşk.kaydirigubbakcemile5yaa şu durumda 70 kg.altındakiler doğal olarak bizden az kilo verecekler.bana göre adil değil.:1rolleyes:
ama bana göre önemli olan yarış içinde azimlenmek kimin daha fazla verdiği çok da önemli değil
evet iyi bi nokta yakalamışsın tebrikler :jeyyar: a.s.
kızlar slm bgn kan değerlerim müthiş derecede iyiydi diyet yapmama rağmen önceden demir eksikliği vardı bende şükür oda kalmamış demekki sağlıklı bir şekilde kilo vermişim hatta dengelide beslenmişim kidemir eksikliğim kalmamış çok mutluyum
ve artık benim yağlarım gidiyo sanırım görüntüde çok inceliyom kıyafetlerim dahada genişlemiş tartıda gr oynamıyo bu hafta 1kilo verdim sadece
görenlerde diyo günden güne eriyon diye
hastalanmamda sanırım psiklojikmiş
kızlar slm bgn kan değerlerim müthiş derecede iyiydi diyet yapmama rağmen önceden demir eksikliği vardı bende şükür oda kalmamış demekki sağlıklı bir şekilde kilo vermişim hatta dengelide beslenmişim kidemir eksikliğim kalmamış çok mutluyum
ve artık benim yağlarım gidiyo sanırım görüntüde çok inceliyom kıyafetlerim dahada genişlemiş tartıda gr oynamıyo bu hafta 1kilo verdim sadece
görenlerde diyo günden güne eriyon diye
hastalanmamda sanırım psiklojikmiş
selam kizlar sanirim kimse kalmamis...ama ben yinede sorayim nasilsinizz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?