- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.781
ben kahvaltımı yine domatesli hazır fincan çorba ve 2 acı biberle yaptım.ara da meyve yerim.öğlen-akşam bol limonlu pırasa yiyicm.
tamam şekerim ben kahvaltıdan önce üst üste içiyosun zannettim
sağoL iLginden doLayı a.s.
günaydınnnn...kalkın hadiiiii....tembellik yok .metabolizmanız çalışmaya başlasın.ben bu sabah çook aç olarak uyandım ve tekrar uyuyamadım.hemen bi şekersiz nescafe 40 dk.sonra 4 kayısı ve 1incir koymuştum sıcak suya onu yedim kendime geldim.ayrıca listeyle ilgili bi fikrim var.kabul ederseniz pazartesi iki grup halinde yarışalım kendi içimizde.kilosu çok olanlardan başlayıp bi grup kilosu az olanlar bi grup --bu hafta katılmak isteyenlerde dahil--olsun.ama yine hepimiz bu topiğe yazalım.yani aynı topikte 2 grup.sonraki zamanlarda katılmak isteyen olursa --normalde grup sayımız kaç olursa o sayıyı tamamlamalarını bekler öyle bi grup daha oluştururuz.hem grup hem de bireysel birincimizi seçeriz.OKUYUN-DÜŞÜNÜN-KARAR VERİN-hepinizi öpüyoruuuuum.
kızlar yaa kilo verimim durdu napmam lazım yaaa:çok üzgünüm:
yha benimde durdu :S bende saskinim :uhm: haftada 3 kilo verirken 2 haftadir nerdeyse gram gram gidiyo allam yha .
cizelgem de yanlislikla 78 olmustu nasi olsa inerim bu hafta dedim deistirmedimde
ne zamandır kilo veremiyorsun şekerim, bi kaç gündür dersen bişey diyemem de ama 2-3 hafta dersen bildiklerimi paylaşmak isterim
Metabolizmanın hızlanması yani vücudun besinleri enerjiye dönüştürme kabiliyetinin artması zayıflamada önemli bir faktördür ve bazı besinler metabolizma hızını etkileyebilir:
Elma sirkesi: Metabolizmayı uyarır ve sindirime yardımcı olur.
Astragalus (Geven): Enerji verir ve besinlerin emilimini arttırır.
Bee Pollen (Arı poleni): Metabolizmayı hızlandırır, şeker yeme isteğini azaltır.
B vitaminleri: Tatlı ve yağlı gıdaları yeme isteğini azaltır.
Dandelion: Doğal bir idrar söktürücüdür ve metabolizmayı hızlandırır.
Meyan kökü: Kan şekerini dengelemeye yardımcıdır ve mide kazınmasını azaltmaya yardımcıdır.
Chromium picolinate: Şeker yeme isteğini azaltır ve yağ yakımına yardımcı olur.
Green tea (Yeşil çay): Yağ yakımına ve enerji seviyesini arttırmaya yardımcı olur.
Kelp: İçeriğindeki iyot nedeni ile metabolizmayı yükseltmeye destek olur.
Greyfurt lifi: Metabolizmayı hızlandırır.
nette buldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?