Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben kahvaltımı yine domatesli hazır fincan çorba ve 2 acı biberle yaptım.ara da meyve yerim.öğlen-akşam bol limonlu pırasa yiyicm.

aci dedin de aklıma geldi paylaşayım sizle,benim doktor arkadaşdan duymuşdum acı çok faydalıymış vücuda , yiyebildiğin kadar ye dedi tabii mide rahatsızlığı yoksa

günaydınnn a.s.
perizacım bana mantıklı geldi a.s
daha bi çekişmeli olur sankii :jeyyar:
diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsinler benim açımdan okey kaydirigubbakcemile5

biraz geride kaldı listemiz sende yarışmaya katıl istersen şekerim güzel motive ediyor.haftalık oluyor.pazartesi sabahı kilomuzu söylüyoruz bildiğim kadarıyla.periza arkadalımın yazdıkları bana da mantıklı geldi , olabilir bencede.

Kızlar pazartesinden beri bende gram kılo azalması yok valla bu sabah canım çok sıkıldı bilmıyorum bütün abur cuburları kesmıştım ne güzel acaba spor yapmıyorum ondan olabilirmi ki ??

yha benimde durdu :S bende saskinim :uhm: haftada 3 kilo verirken 2 haftadir nerdeyse gram gram gidiyo allam yha .
cizelgem de yanlislikla 78 olmustu nasi olsa inerim bu hafta dedim deistirmedimde

yha benimde durdu :S bende saskinim :uhm: haftada 3 kilo verirken 2 haftadir nerdeyse gram gram gidiyo allam yha .
cizelgem de yanlislikla 78 olmustu nasi olsa inerim bu hafta dedim deistirmedimde

valla tebrik ederim 12 kg vermek büyük başarı a.s. sanırım bünyen alışdı yaptıklarına , metabolizmanı hızlandırmak gerek,nasıl verdin ki 12 kiloyu ?

Metabolizmanın hızlanması yani vücudun besinleri enerjiye dönüştürme kabiliyetinin artması zayıflamada önemli bir faktördür ve bazı besinler metabolizma hızını etkileyebilir:

Elma sirkesi: Metabolizmayı uyarır ve sindirime yardımcı olur.
Astragalus (Geven): Enerji verir ve besinlerin emilimini arttırır.
Bee Pollen (Arı poleni): Metabolizmayı hızlandırır, şeker yeme isteğini azaltır.
B vitaminleri: Tatlı ve yağlı gıdaları yeme isteğini azaltır.
Dandelion: Doğal bir idrar söktürücüdür ve metabolizmayı hızlandırır.
Meyan kökü: Kan şekerini dengelemeye yardımcıdır ve mide kazınmasını azaltmaya yardımcıdır.
Chromium picolinate: Şeker yeme isteğini azaltır ve yağ yakımına yardımcı olur.
Green tea (Yeşil çay): Yağ yakımına ve enerji seviyesini arttırmaya yardımcı olur.
Kelp: İçeriğindeki iyot nedeni ile metabolizmayı yükseltmeye destek olur.
Greyfurt lifi: Metabolizmayı hızlandırır.

nette buldum simdi

ne zamandır kilo veremiyorsun şekerim, bi kaç gündür dersen bişey diyemem de ama 2-3 hafta dersen bildiklerimi paylaşmak isterim

1 hafta oldu canım yaa takıldım kaldım 74,3 üfff:çok üzgünüm:

askitom ben her akşam yatmadan önce zaten iciyorum elma sirkesini ve yeşil cayı ama yok yok işte :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…