- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.761
sizle ondan öğrendiğim ve şuan tekrar uyguladığım bir iki şey paylaşmak istiyorum.
1-sabahları kalkınca bir bardak ılık suya 4 damla limon suyu ve yarım tatlı kaşığı bal(bağırsakları çalıştırmak,yağları eritmek ve özellikle kış aylarında yavaşlayan metabolizmayı hızlandırarak toksinleri idrar yoluyla atabilmek için)
2-haftaba en az 2 gün kahvaltıda keten tohumlu müsli yemek(yarım yağlı süt ile)
3-günde 3-4 fincan yeşil çay(eğer dokunuyorsa 2 fincan da içilebilir.suyu kaynattıktan sonra 1 dk bekletildikten sonra yeşilçay ilave edilecek ve rengi çıkar çıkmaz süzülecek)
4-saat 6 dan sonra mayalı birşey yenmeyecek(peynir yoğurt vs...)
5-haftada en az 3 gün 1 saat spor
6-günde 2lt su
canim benim yaa guzelimmm...cok uzuldum olanlara sen o tamiz kalbini ferah tut insallah hersey yoluna girecek...gorumcende sanirim saldirmaya yer ariyormus, insanlar boyle nankor olabiliyor iste...ama unutmaki gorumceni dolduranda yine kaynanan...ayni seyleri yasadim bilirim....insallah esin en yakin zamanda ev tutar ....saolun kizlar iyiki varsiniz cok kotu durumdayim
az biliosunuz kayinvalidemle aram iyi degildi, dun baya bi tartistik ,biz ayni evde oturuyoduk
hemen esimi aradim ,ya gel hemen biletimi al yada cabuk evini ayir ben bu evde durmam dedim ,iste buda gelirken kaynimla geldiler, bide gorumcemi cagirmis, tabi gorumce gelince yine baya tartisma oldu ben aglaya sizlaya valizlerimi toplarken gorumcen odama girdi bana saldirdi ,beni evden kovdu cik git gozum gormesin ,mikro, kopek hayvan ,daha akliniza ne gelirse, elinde bisey vardi bana firlatti ,bende dedim kendine gel ,o anda esim ve kaynim kollarindan tuttu ve bu hala birak oldurcem ,gebercem ,allahim bi gorseniz saldiriyo bana, iceri aldilar orda daha bariyo ,esime sen bu kadini bosucaksin bi bosamada bi gorum ,onu bu evde istemiyorum ,toplasin defolsun gitsin diye, iste bende tup ne yim varsa herseyimi topladim ,daha gorumcen yolda giderken bile bana bagiriyo kopek git defol sen sylesin boylesin ,ve boylece herseyimi toladim esime dedim benim biletimi al gidioru, geride esim tamam ben seni birakim dedi ,dun hic bisey yemedim gecelere kadar agladimsenağlama 7 saatt almanyaya geldik ,esimde az once tekrar dondu fransaya dedim ben ancak gelirsem ayri vee gelirim ,ve aileyin bundan sonra yuzunu gormem ailesiylede akrabayiz bide,iste onu yolcu ettim ,simdi burdayim ,bilmiyorum ne zaman gitce
anlicaginizkayinvalidemle beni aramda sorundu ,o gorumcem karisamaz ve beni evden kovamazdi ,kaynanami affederim o beni icin bitti ,anlicaginiz cok cok kotu durumdayim ,gece geldik annem zorla biseyler yedirdi ,az almisim ,bu hafta baya giderkilo
bizde seni özledik uuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyy oooooooooooohhhhhhhhhhhhhh bi öpim
canım cok faydalı bilgiler bizimle paylaştıgın için teşekkürler şimdi yapıyomusun bu diyeti fisfisfisbende sıcak su olayına uyuyim bari sabahları a.s.
oo mehaycım cok iddalı gördüm seniikaydirigubbakcemile3
evet oyleyim ikinci olmak istiyorsan sende iddali olmalisinsırnaşık şey
ooo 2ciligemi attı beni delikafadulden belki ben birinci olcam :dilcikar:
gerci hiç ummudum yok kilo verimim durdu bu hafta
sen dur bu hafta dinlen biraz canin bisey cekiyorsa ye bu arada...:roflol:ne acelesi var dimi amalaelaelaelaelae
tabi canımmm birincilige yanlız koşcan yanee Çok üzgünüm çoook pes etmek yokkkk süprizzzzz
herkese günaydın bugün diyetime başlıyorum kendime dur dedim artık ve ben burayı uzun zamandır takip ediyodum hepiniz dedikleriyle kendime karışık bir program yaptım çok fazla sıvı ve hareket var diyeti burdan almıştım çok hoştu bana uygundu programımı yazmak istiyorum..
İçecekLer : sabah kaLkınca eLma sirkeLi su , limonlu su, yeşil çay,en az 10 bardak su , içine limon sıkıLmış maden suyu .
HareketLer: sabah kalkınca 50 defa zıpla , nivea body cdsindeki hareketler ,yapabildğim kadar mekik ,gün içersinde merdiven çıkıp inme 4 set halinde 10 defa çık 10 defa in (aslında bir sayısı yok yapabildiğim kadar) tv karşısındayken bacak hareketleri yapabilirim , 15 dk ip atlama ve 15 dk. da oryantal dans [hareketLer çok fazLa umarım uyarım]
kendime birde diyetteyken yiyebiLeceğim şeyLer yazdım : meyve (yağsız süt ile ve muz hariç) ,brokoLi, domates,salatalık,yoğurt, kepek ekmeği vs..
Umarım size de yardımcı oLurum 1 ay sonra bütün kilolarımdan kurtuluyorum inşaLLah kaydirigubbakcemile5
sirkeli limonlu sular içiyorsun iyi hoşda şekerim bunlar tansiyonu düşüren şeyler yanında veya öncesinde dengeleyecek bişeyler ye veya iç ki tansiyonun dengelensin yerimsenibensağoL canım inş.hepimiz uLaşırız bende yoğurtlu brokoli yerim öğlede sabah kahvaltısında domates ve peynir yedm kahvaltıdan önce sirkeli su bak iyi hatırlattın limonlu su içecektim :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?