Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

myocean sevindim senin adina.. benimde 15 kg gitsin bakalim ondan sonra gidicem kontrole.
bu arada deli gibi yemeye basladim . tabi yagsiz ve sebze gibi seyler. cünkü kilo veremiyorum bi türlü.

vücudum kitlik bitti sansinda yaksin accuk :)))

askito resimdeki tatlı bebişko :ecrin_bebek: senin mi
maşaallah öperim ben onuu Şeniz

bu arada sağol mehaycım iyiyim çok şükür a.s
sende iyisindir umarım a.s.

günaydın kızlar,ben nezle oldum havalar birden ısınınca dokundu sanırım bana,siz nasılsınız,diyetler ne alemde?

bugn okula gitttim bişey yemeden yürüyerek gittim ve yürüyerek geldim sonra baktım domatesim yok buzdolabında bana masumca bakan maydonozu gördüm kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyodum ama nasıl kullanacağımı bilmiyodum bende çiğneyerek yedim sabah kahvaltım bu oldu öğlede bol limonlu kırmızı biberli mercimek çorbası yerim akşama da bakarız bişeylerkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız bgn diyetleri bozmayın bakem ben bgn büyük bi şokla uyandım hala etkileri üzerimde bişiler yermiyim bilmiyom

canım oklla ilgili bi sorun oldu dün dra gitçktim müdüre değilde başka hocaya söylemiştim müdürde tutanak tutmuş benim hakkımda okula gelmeiştir diye sevkim var ama yine de sinir bozucu bi durum şoktayım hala çünki sabah bu haberle uyandım

günaydın kızlar nasılsınız bgn diyetleri bozmayın bakem ben bgn büyük bi şokla uyandım hala etkileri üzerimde bişiler yermiyim bilmiyom

kesinlikle diyetimi bozmam kararlıyım bu hafta ben birinci olacağım :dance: hayırdır seni ne şok etti, yoksa tartı sana bi oyunmu oynadı :jeyyar:

canım oklla ilgili bi sorun oldu dün dra gitçktim müdüre değilde başka hocaya söylemiştim müdürde tutanak tutmuş benim hakkımda okula gelmeiştir diye sevkim var ama yine de sinir bozucu bi durum şoktayım hala çünki sabah bu haberle uyandım

sana bişey diyim canım hayatta hiçbir şeyi kafana takma en güzeli bu kendini yorma

aaa kusruma bakma espri yaptım ama ciddi durummuş seninki,oo uyuz müdürlerden hala yaşayanlar varmış demek:mymeka:

gerçekten çok sinir bozucu bir durum

insanlık vicdan denen şey kalmamış insanlarda

ya aslında uyuz değildi herkes kafasına göre iş yapar kabak benim başıma patladı
önceki okulumda tayin istediğim dönemde yine tutanak yemiştim sonra mdr pişman oldu zaten tayinimde bu okula çıktı
şimdi yine tayin istedim yine aynı durum sanırım bu seferde tayinim çıkcak pzt belli olcak sonuç
bide öyle kafasına buyruk davranan biri değilim her dediğini de yaparım öğrencilerim için şimdi çok sinirliyim çok

herkese günaydın kıslar ben hala hastayım ve bir süre daha dinleneceğim kendinize iyi bakın işallah pazartesiye ii olurum öptüm hepinizi...

ayy tşkr edeerim kızlar ama afedersiniz günümün içine ettiler sbh nasıl elim ayağım titriyodu bi yandanda eşim müdüre hbr verseydin bak ne oldu diye konuşmaya başladı onu evden kovdum

ayy tşkr edeerim kızlar ama afedersiniz günümün içine ettiler sbh nasıl elim ayağım titriyodu bi yandanda eşim müdüre hbr verseydin bak ne oldu diye konuşmaya başladı onu evden kovdum

ahh canım iyi yapmışsın valla, sevkinin olması yeterli değil mi bu arada,okulları bilmiyorum ama diğer devlet dairelerinde kafii buluyorlar

aslında benim hatamda aynı sevki tam işlemlerim bitmeden vermiştim şimdi elimde olanda aynı sevkin tetkiklerin yapıldığını gösteriyo ordan tereddütlüyüm çünki öncekini işleme sokmuşlar bunu ne yapçaklar hiç bilmiyom

ben varım ayy kızlar cok mutlu oldum kilo verimim bir hafta durmuştu bugün bozulmuş cok şükür kilo vermişim devam devammmmhihoyyyt:lepi:

Back
X