- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.841
ben varım ayy kızlar cok mutlu oldum kilo verimim bir hafta durmuştu bugün bozulmuş cok şükür kilo vermişim devam devammmmhihoyyyt:lepi:
ayy çok güzeL kiLo vermişsin sen sadece mekik mi çekiosun?
hadi ya tühh sende mi kilo verdin fisfisfis neyse ben daha çok vermişimdir eminim birinci ben olacağımsositososito
evet canım mekik cekiyorum haftada 4 gün falanda dvdyi takıp plates hareketleri yapıyorum
ne kız bana kilomu aldırmaya calışıyodun tüh demişsin :dilcikar: merak etmeyin bu hafta cok veremedim zati
yok şekerim sana kilo aldırmak değil kendime kilo verdirmek niyetim birde bu hafta birinci olmak :dance:
o zaman mekik çekmeye başlasam iyi olacak :roflol: sen zaten güzeL kiLo vermişsin 8 kiLoyu ne kdar zamanda verdin bnmde o kadar vr
mehayda birincilige oynuyor valla bilemiycimmm kim kazanır artık sırnaşık şey
en azından o listede benimde yerim olucak ona seviniyom ben ya hiç veremeseydim
günaydınlarrr....nasılsınız?dün misafirim vardı çok yoğundum nete giremedim.neler yaptınız bakalım...ben kahvaltımı yaptım-1 elmayla-öğlen ve akşamıda hafif şeylerle geçiricem.malum pazartesiye az kaldı...
desene rakiplerim çok dişli sositososito
günaydın kızlar,bugün yine çok mutluyum çünkü tartı sabah yine yüzümü güldürdü hihoyyyt klasik diyet kahvaltımla güne başladım , öğlen yemeğinde lahana çorbası, akşamada yoğurtlu havuç püresi yiyeceğim.
perizacığım en önemli öğün olan kahvaltıyı bence 1 elmayla geçiştirme,anlıyorum sende birinci olmak istiyorsun ama kahvaltı 1 elmayla yapılmazkiklava:
vaLLa tebrikLer hepinize bana güç veriyorsunuz bozmıcam bugün diyeti 1-2 ay sürecek umarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?