- Konu Sahibi lightcola fun
-
bütcemi fazla sarsmayacak bir diyetisyene ihtiyacım var. ve buna çok ihtiyacım var. lütfen bana yardım edin. evlenmeden önce 56 kilo idim. 63 kilo ile hamile kaldım. hamileliğim byunca 85 kiloya çıktım. oğlum 2 yaşına girdi ama ben hala 74 kiloyum. ne kadar çaresiz olduğumu bilmem açıklaya bildimmi. ayrıca çok baskı görüyorum etrafımda. ve eşim manken denecek vucut ölçülerine sahip.
bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde diyetisyen varmış ama dahileyeci gerek duyduğunda sevk ediyomuş. yakında diyetisyen haricinde birde psikolojik desteğe de ihtiyaç duyacağım. bana bu konu hakkında bilgisi olan varsa. istanbul anadolu yakasında bildiği bir hastane olan emekli sandığına bakan diyetisyen olan varsa lütfen rica ediyorum beni bilgilendirsin.
:çok üzgünüm:selam kızlar ben yenı uyelerınızden bırıyım henuz 20 yasındayım ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum 3 sınıftayım 5 aydır amerıkadaydım ulkeye yenı dondum gıtmemın sebebı tamamen burdan uzaklasmaktı ama yanılmısımm sorunlarında kacamıyorsun ıkı kez berbaerlıgım oldu cevremde cok begenılen bırıydımm...cok sevdıgım bırısı benı terkettı ıkıncı ılıskıme buyuk umutlarla basladımm vee hayatıma yenı bır yon verdım daha yolun basındayım ama cok sey yasadım dıyebılırım ıkıncı sevgılımde sızofrendı ve ben bunu cok gec anladım cok kılo almıstımm pasıf zayıflama ve ınfrared ıle 2 ayda kılolarımı cok saglıklı bır sekılde verdım ama sevgılımden ayrıldıktann sonra kullandıgım ılaclar benı cok sısmanlattı amerıkadada veremdım tam 20 kılo fazlam var cok kotuyumm hersekılde mahvettım kendımı benı gorenlerr tanıyamıyorlarrr....ve ben cok rahat kılo veren bırısı degılım vaktım olmadıgı ıcınn gıdemıyorum burada spora...cok az zamanın kaldı okuluma donecegımmmm....herkes gorecek cok kılo aldıgımı belırtecekk cevre baskısı begenılmeme...ben bunlara alıskın degıldım mutluda degılımmmm...ben cok guclu bırıydım ama ınanın o kadar cok sey yasadımkı kafayı yıyecegım ozel yurtta kalıyorum rejıme baslasam derslerımde agır sporda yapmam gerekkk.....dıyetısyene gıtsem bıleee bana verecegı lısteye uyamam yurtta ımkanım yokk...bana tavsıyelerınızı ve destegınızı beklıyorum sımdıden tesekkurlerr....
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım
şuanda 80 kiloyum boyum 163 cm ve olmak istediğim kilo 50 yani felaket durumdayım
van da öğretmen olarak çalışıyorum burda bir endokrin uzmanı ve bir diyetisten var buralara başvurmayı düşnüyorum
ancak buradaki spor salaonları ya çok yetersiz yeterli olanları da çok pahalı
ve benm gibi spor yapmayı asevmeyen aşırı etcil sebze meyve tüketmeyen ve çikolata azanı birisi için çok büyük bir zorluk 30 kilo vermek ve hayatımda ilk defa 80 oldum evet 70 i gördüm ama 80...
inanılmaz bir şey benim için.
sizlerden zayıflamama yardımcı olacak öneriler ve destek bekliyorum gaza gelmezsem 100 kilo olucam
anlayacağınız imdaaaattt..
Kızlar sizin foruma da arada katılıyorum okuyorum gunluk neler yedıgımı yazıyorum son bı kaç ayda guzelce kılolarımı verıyordum en son durdum bellı kıloda ve veremedıgımı düşşündüm, sımdı gerısın gerı almaya baslıyorum,
ayrıca gecen kış da oturdugum yerde tencere tencere makarna ypıp yıyordum tum kış 12.5 kılo aldım sımdı bı kısmını vermıstım ama yıne gerı alacagım sanırım cunku yıne sureklı makarnaya dadandım,
onun yerıne ne önerebılırsınız yesıllık mı yıyeyım su mu ıceyım ne onun yerını tutabılır
o cıtır cıtır hamurumsu doyumluk tadın yerıne
bısey bulamıyorum onerılerınıze sevınıcem, mıdemı mı kucultsem sırkelı suyla vs.. tesk sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?