- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.821
günaydın kızlar nasılsınız bgn diyetleri bozmayın bakem ben bgn büyük bi şokla uyandım hala etkileri üzerimde bişiler yermiyim bilmiyom
günaydın kızlar nasılsınız bgn diyetleri bozmayın bakem ben bgn büyük bi şokla uyandım hala etkileri üzerimde bişiler yermiyim bilmiyom
canım oklla ilgili bi sorun oldu dün dra gitçktim müdüre değilde başka hocaya söylemiştim müdürde tutanak tutmuş benim hakkımda okula gelmeiştir diye sevkim var ama yine de sinir bozucu bi durum şoktayım hala çünki sabah bu haberle uyandım
canım oklla ilgili bi sorun oldu dün dra gitçktim müdüre değilde başka hocaya söylemiştim müdürde tutanak tutmuş benim hakkımda okula gelmeiştir diye sevkim var ama yine de sinir bozucu bi durum şoktayım hala çünki sabah bu haberle uyandım
ayy tşkr edeerim kızlar ama afedersiniz günümün içine ettiler sbh nasıl elim ayağım titriyodu bi yandanda eşim müdüre hbr verseydin bak ne oldu diye konuşmaya başladı onu evden kovdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?